T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Airco Panasonic

Als dienstverlener in airconditioning kan de Panasonic airconditioning uiteraard niet ontbreken. De Panasonic airco staat namelijk garant voor de beste kwaliteit. Behalve dit systeem beschikken wij ook over bekende namen als Samsung, Mitsubishi en Daikin. Omdat de airco Panasonic energiebesparend is, kunt u mogelijk ook nog 11% van uw investering terugkrijgen dankzij de EIA-regeling. Een investering in de airconditioning Panasonic is meer dan de moeite waard!

Pluspunten airconditioning Panasonic

De Panasonic airconditioning heeft een breed assortiment aan soorten airco’s. Denk daarbij aan wandairco’s, maar ook voor uw plafond en vloer zijn er mogelijkheden. Daarnaast hebben wij kanaalmodellen van de airco Panasonic in single- en multisplit. De apparatuur van Panasonic heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en is dus toepasbaar in allerlei soorten ruimten; van slaapkamer tot winkelcentrum. Ten slotte reinigt deze installatie ook de aanwezige lucht in een ruimte.

De werking van de Panasonic airco

Panasonic stelt zeer hoge eisen aan de airconditioning als het gaat om het geluid. Dit geld zowel voor de binnenunits als de buitenunits. Daardoor is de airco Panasonic optimaal voor gebruikers en de omgeving. U kunt dus gerust een installatie aanschaffen voor in uw slaapkamer of woonkamer. Een comfortabel leefklimaat is waar dit merk naar streeft en dat is haar zeker gelukt!

Interesse in een airconditioning Panasonic?

Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie of bekijk onze website. Onze specialisten staan voor u klaar met advies over de airconditioning Panasonic. Wij zijn telefonisch bereikbaar via (024) 3713 000 of kunt u een e-mail sturen naar info@dkc.nl.

Nieuws

Klima-Testtechniek online
Vernieuwde website! Klima-Testtechniek, de divisie van Installatiebedrijf DKC
Lees verder

Terugdringen F-gassen
In Europa wordt het gebruik van F-gassen steeds verder teruggedrongen. Dit is
Lees verder

Projecten

Installaties in oude watertoren
Boven in de historische watertoren in Den Bosch bevinden zich moderne technische
Bekijk project

Installaties Graansilo Wehl
DKC legt de W- en E- installatie aan voor de markante Graansilo te Wehl. Het
Bekijk project

Farmaceutische vriesinstallatie
Voor een farmaceutisch bedrijf in het zuiden van Nederland bouwt installatiebedrijf
Bekijk project