T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Airconditioners

Airconditioning regio Nijmegen/Arnhem nodig? DKC Totaaltechniek staat graag voor u, als ondernemer, klaar om airconditioners te installeren, in te bouwen en te onderhouden. Airco installatie doen wij in ieder vertrek: of nu een temperatuurregeling wilt in uw woonkamer, werkruimte of een compleet winkelcentrum. DKC is specialist in airco Nijmegen, ook voor advies kunt u gerust contact opnemen met onze medewerkers!

Waarom airconditioning installeren?

Airco installeren betekent dat u voortaan kunt bepalen welk klimaat er in uw vertrek of een omgeving heerst. Bovendien: door airconditioning te installeren gaat u voor een energiebesparende oplossing, want de temperatuur blijft op deze manier constant. Hierdoor zijn uw energiekosten lager. DKC is een bekend begrip in omgeving Nijmegen, al meer dan 35 jaar levert DKC Totaaltechniek de beste kwaliteit, service en onderhoud. Dit laatste is belangrijk voor airconditioners, want zonder onderhoud zal er sneller slijtage optreden.

Soort airco installatie

Wij bieden een aantal bekende airconditioners aan, waaronder Daikin, Panasonic, Samsung en Mitsubishi. Dit zijn energiebesparende installaties, waadoor u mogelijk 11% van uw investering terugkrijgt via de EIA-regeling. Daarnaast bieden wij ook airco aan op maat. Hiervoor zullen we eerst uw wensen doornemen en het vertrek bekijken. DKC Totaaltechniek helpt u van A tot Z: of het nu gaat om het bedenken van creatieve oplossingen, ontwerpen, produceren of een airco installeren.

Onder meer installeren wij:

  • Duo- en multisplitmodellen
  • Plafond-, wand- en muurmodellen
  • Kanaalsystemen
  • Een wijnkoeling
  • Combi-warmtepompen

Laat ook een airco installeren!

Maak uw leef-, woon- of werkruimte weer aangenaam en laat een airco installeren door DKC Totaaltechniek! U kunt vrijblijvend een afspraak maken via 024 371 3000 of door te e-mailen naar

info@dkc.nl. Als specialist in airconditioning Nijmegen staan wij graag voor u klaar! 

Nieuws

Projecten

Integraal Kindcentrum Uden
In de oudejaarsnacht van 2014 zijn de basisscholen Jan Bluyssen en De Brinck
Bekijk project

Outside Broadcasting Vans
Voor Videohouse heeft DKC Totaaltechniek de opdracht gekregen voor het leveren en
Bekijk project

Universiteitsbibliotheek Radboud Universiteit Nijmegen
De universiteitsbibliotheek van de Radboud Universiteit Nijmegen is heringericht met
Bekijk project