T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Brandmeldsysteem

Een goed brandmeldsysteem wordt steeds belangrijker. Niet zozeer voor particulieren, maar onder meer wel voor kantoren, zorginstellingen en scholen. Deze gebouwen worden namelijk steeds complexer. DKC Totaaltechniek denkt aan uw veiligheid en daarom kunt u door ons een draadloze brandmeldinstallatie laten installeren of een ander brandmeldsysteem opvragen. Kijk gerust op onze website voor meer informatie over de brandbeveiligingsinstallaties.

Brandbeveiligingsinstallaties

Brandmeldsystemen behoren tot een van de belangrijkste maatregelen van brandpreventie. Daarnaast is het uiterst belangrijk om goede organisatorische (veilige opslag van uw goederen) en disciplinaire maatregelen te nemen (o.a. duidelijke vluchtroutes). Ook zijn de functies van de (draadloze) brandmeldinstallatie belangrijk, zoals automatische rooksignalering en een rechtstreekse doorverwijzing naar de brandweer.

Wat betreft de (draadloze) brandmeldinstallatie levert DKC Totaaltechniek u graag kwalitatieve en betrouwbare elektrische toepassingen, zodat u in ieder geval altijd op tijd wordt gewekt door uw brandmeldsysteem!

Ruime ervaring in brandbeveiligingsinstallaties

DKC Totaaltechniek heeft meer dan 50 jaar ervaring en is expert in brandbeveiligingsinstallaties. Niet alleen kunnen wij u adviseren, maar ook leveren wij een ontwerp, de productie, installatie én onderhoud van uw brandmeldsystemen. Daarnaast kunnen wij ook een Programma van Eisen (PvE) maken voor de brandmeldsystemen. Sinds januari 2002 is het namelijk verplicht om eisen op te stellen waaraan een brandmeldinstallatie moet voldoen. Zonder PvE kunt u geen traject ingaan van brandbeveiligingsinstallaties. Gelukkig kunt u bij DKC Totaaltechniek terecht voor het totale pakket!

Een (draadloze) brandmeldinstallatie inbouwen?

Bent u op zoek naar een leverancier of installateur van brandmeldsystemen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers, via (024) 3713 000 info@dkc.nl. Overleg uw aanpak van brandbeveiligingsinstallaties vroegtijdig met onze adviseurs en voorkom brand in uw gebouw! 

Nieuws

Projecten

Integraal Kindcentrum Uden
In de oudejaarsnacht van 2014 zijn de basisscholen Jan Bluyssen en De Brinck
Bekijk project

Outside Broadcasting Vans
Voor Videohouse heeft DKC Totaaltechniek de opdracht gekregen voor het leveren en
Bekijk project

Universiteitsbibliotheek Radboud Universiteit Nijmegen
De universiteitsbibliotheek van de Radboud Universiteit Nijmegen is heringericht met
Bekijk project