T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Cultuur
Luxor Live the Arnhem

Deze voormalige bioscoop is verbouwd tot een modern poppodium. Luxor is een rijksmonument uit 1915 en werd gebouwd als de eerste bioscoop van Nederland. Bij de verbouwing moest de authentieke architectuur behouden blijven waarbij deze gecombineerd moest worden met de laatste installatietechnieken. 
Lees verder
Bioscoop Movie Unlimited te Almelo

De bioscoop ligt in het hartje van het centrum van Almelo.  De bioscoop met horeca is gebouwd in drie bouwlagen en biedt plaats aan drie horeca gelegenheden en vier bioscoopzalen.
Cinemec te Ede

CineMec is zowel bioscoop als congreslocatie. Een modern gebouw onder bijzondere architectuur, en herbergt acht bioscoopzalen en vier conferentieruimtes.  Het gebouw is een blikvanger langs de A12.
Pnielkerk te Amsterdam

Het Rijksmonument Pnielkerk (in de volksmond het Theelichtje) in Amsterdam is een karakteristiek gebouw uit 1954 ontworpen door architect Boeyinga. Het is volledig verbouwd tot een theater met studio’s, eetcafé en een doktersgroepspraktijk. DKC heeft de complete werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties geleverd.
Theater Benghazi in Libië

De bouw van het theater in Benghazi in Libië is in december 2009 gestart. Het theater biedt plaats aan 250 bezoekers. DKC heeft alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden uitgevoerd alsmede het licht en geluid. Dit alles is met eigen medewerkers uitgevoerd.
Gelredome, Heineken Heaven te Arnhem

Herinrichting 4e verdieping Gelredome “Heineken Heaven “ gericht op sfeervolle ontvangsten en diners tot 160 personen.
Golden Tulip Hotel, Kerkrade

Realisatie van een compleet nieuw hotel voorzien van alle moderne installatievoorzieningen binnen 4 maanden. Wegens het installeren van Hoog Rendement warmte terugwin installatie/ HR koeling komt de opdrachtgever in aanmerking voor de Energie Investerings Aftrek (EIA). Als eerste hotel in Nederland dat is gebouwd als onderdeel van een voetbalstadion en het eerste hotel ter wereld dat is gebouwd met vervang- en verplaatsbare wanden. In het hotel zijn 76 designkamers en 5 multi-functionele vergaderzalen met een geïntegreerde skybox met uitzicht op het hoofdveld. Tevens 4 appartementen voor langerverblijf en een Wellness centrum (sauna etc.) DKC heeft de volledige werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties verzorgd.

Nieuws

Klima-Testtechniek online
Vernieuwde website! Klima-Testtechniek, de divisie van Installatiebedrijf DKC
Lees verder

Terugdringen F-gassen
In Europa wordt het gebruik van F-gassen steeds verder teruggedrongen. Dit is
Lees verder

Projecten

Installaties in oude watertoren
Boven in de historische watertoren in Den Bosch bevinden zich moderne technische
Bekijk project

Installaties Graansilo Wehl
DKC legt de W- en E- installatie aan voor de markante Graansilo te Wehl. Het
Bekijk project

Farmaceutische vriesinstallatie
Voor een farmaceutisch bedrijf in het zuiden van Nederland bouwt installatiebedrijf
Bekijk project