T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Cultuur
Luxor Live te Arnhem

Deze voormalige bioscoop is verbouwd tot een modern poppodium. Luxor is een rijksmonument uit 1915 en werd gebouwd als de eerste bioscoop van Nederland. Bij de verbouwing moest de authentieke architectuur behouden blijven, waarbij deze gecombineerd moest worden met de laatste installatietechnieken. 
Lees verder
Bioscoop Movie Unlimited te Almelo

De bioscoop ligt in het hartje van het centrum van Almelo. De bioscoop met horeca is gebouwd in drie bouwlagen en biedt plaats aan drie horeca gelegenheden en vier bioscoopzalen.
Lees verder
Cinemec te Ede

CineMec is zowel een bioscoop als een congreslocatie. Een modern gebouw onder bijzondere architectuur dat acht bioscoopzalen en vier conferentieruimten herbergt. Het gebouw is een blikvanger langs de A12.
Lees verder
Pnielkerk te Amsterdam

Het Rijksmonument Pnielkerk (in de volksmond het Theelichtje) in Amsterdam is een karakteristiek gebouw uit 1954 ontworpen door architect Boeyinga. Het is volledig verbouwd tot een theater met studio’s, eetcafé en een doktersgroepspraktijk. DKC heeft de complete werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties geleverd.
Theater Benghazi in Libië

Het theater in Benghazi in Libië biedt plaats aan 250 bezoekers. DKC Totaaltechniek heeft alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden uitgevoerd alsmede het licht en geluid. De uitvoering heeft met eigen medewerkers plaatsgevonden.
Lees verder
Gelredome, Heineken Heaven te Arnhem

Herinrichting van de 4e verdieping in het Gelredome “Heineken Heaven “ gericht op sfeervolle ontvangsten en diners tot 160 personen.
Lees verder
Golden Tulip Hotel te Kerkrade

Realisatie van een compleet nieuw hotel voorzien van alle moderne installatievoorzieningen binnen 4 maanden. Door het installeren van een Hoog Rendement warmte terugwin installatie/HR koeling komt de opdrachtgever in aanmerking voor de Energie Investerings Aftrek (EIA).
Lees verder

Nieuws

Projecten

Integraal Kindcentrum Uden
In de oudejaarsnacht van 2014 zijn de basisscholen Jan Bluyssen en De Brinck
Bekijk project

Outside Broadcasting Vans
Voor Videohouse heeft DKC Totaaltechniek de opdracht gekregen voor het leveren en
Bekijk project

Universiteitsbibliotheek Radboud Universiteit Nijmegen
De universiteitsbibliotheek van de Radboud Universiteit Nijmegen is heringericht met
Bekijk project