T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Cultuur
Luxor Live te Arnhem

Deze voormalige bioscoop is verbouwd tot een modern poppodium. Luxor is een rijksmonument uit 1915 en werd gebouwd als de eerste bioscoop van Nederland. Bij de verbouwing moest de authentieke architectuur behouden blijven, waarbij deze gecombineerd moest worden met de laatste installatietechnieken. 
Lees verder
Bioscoop Movie Unlimited te Almelo

De bioscoop ligt in het hartje van het centrum van Almelo. De bioscoop met horeca is gebouwd in drie bouwlagen en biedt plaats aan drie horeca gelegenheden en vier bioscoopzalen.
Lees verder
Cinemec te Ede

CineMec is zowel een bioscoop als een congreslocatie. Een modern gebouw onder bijzondere architectuur dat acht bioscoopzalen en vier conferentieruimten herbergt. Het gebouw is een blikvanger langs de A12.
Lees verder
Pnielkerk te Amsterdam

Het Rijksmonument Pnielkerk (in de volksmond het Theelichtje) in Amsterdam is een karakteristiek gebouw uit 1954 ontworpen door architect Boeyinga. Het is volledig verbouwd tot een theater met studio’s, eetcafé en een doktersgroepspraktijk. DKC heeft de complete werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties geleverd.
Theater Benghazi in Libië

Het theater in Benghazi in Libië biedt plaats aan 250 bezoekers. DKC Totaaltechniek heeft alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden uitgevoerd alsmede het licht en geluid. De uitvoering heeft met eigen medewerkers plaatsgevonden.
Lees verder
Gelredome, Heineken Heaven te Arnhem

Herinrichting van de 4e verdieping in het Gelredome “Heineken Heaven “ gericht op sfeervolle ontvangsten en diners tot 160 personen.
Lees verder
Golden Tulip Hotel te Kerkrade

Realisatie van een compleet nieuw hotel voorzien van alle moderne installatievoorzieningen binnen 4 maanden. Door het installeren van een Hoog Rendement warmte terugwin installatie/HR koeling komt de opdrachtgever in aanmerking voor de Energie Investerings Aftrek (EIA). Het eerste hotel in Nederland dat is gebouwd als onderdeel van een voetbalstadion en het eerste hotel ter wereld dat is gebouwd met vervang- en verplaatsbare wanden. In het hotel zijn 76 designkamers gerealiseerd en 5 multifunctionele vergaderzalen met een geïntegreerde skybox met uitzicht op het hoofdveld, alsmede 4 appartementen voor langerverblijf en een wellness centrum (sauna etc.) DKC Totaaltechniek heeft de volledige werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties verzorgd.
Lees verder

Nieuws

ISO certificaat 14001 behaald
DKC Totaaltechniek heeft het ISO certificaat 14001 behaald! Op 15 oktober 2014
Lees verder

Projecten

Oude watertoren te Den Bosch
Boven in de historische watertoren in Den Bosch bevinden zich moderne technische
Bekijk project

Graansilo te Wehl
DKC Totaaltechniek legt de W- en E-installaties aan voor de markante Graansilo te
Bekijk project

Farmaceutische vriesinstallatie
Voor een farmaceutisch bedrijf in het zuiden van Nederland bouwt DKC Totaaltechniek
Bekijk project