T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Elektra installatie

DKC Totaaltechniek is de expert in elektra installatie. Leg uw complexe vraagstukken bij ons op tafel, en onze elektrotechnische installateur vindt altijd een oplossing voor u! Of het nu gaat om een elektrische installatie voor particulieren of een bedrijf. Daarnaast helpen wij bij het ontwerp, zullen wij de elektriciteit installeren en, indien u dit wenst, verzorgen we periodiek onderhoud.

Elektrische installatie huis

Het lijkt allemaal zo gewoon, maar bijna bij alles maakt u gebruik van een elektra installatie: als de bel gaat, wanneer uw wekker gaat, als u het licht aandoet. Onze elektrotechnische installateur richt zich op alles wat betrekking heeft op het toepassen van elektriciteit en de elektromagnetische velden. Zo richt de installateur zich bij de elektra installatie op het samenvoegen van actieve componenten tot schakelingen. Onze medewerkers gaan hierbij kwalitatief, veilig en efficiënt te werk.

Elektra installatie soorten

DKC Totaaltechniek kan alle soorten elektriciteit installeren voor u, op iedere positie. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor een elektra installatie voor uw verlichting, inbraakpreventies, bliksem- en brandbeveiligingen, data- en telefoonnetwerken en CCTV-installaties. Elektriciteit installeren kunt u beter door een specialist laten uitvoeren, want dan bent u zeker van de veiligheid en kwaliteit.

Klantenkring van onze elektrotechnische installateur

DKC Totaaltechniek werkt al meer dan 50 jaar graag aan uw elektra installatie. Door onze ruime ervaring in elektriciteit installeren, beschikken wij over een zeer uitgebreide klantenkring. Onder meer hebben wij opdrachten uitgevoerd voor kantoren, het onderwijs, overheidsinstellingen, de retail, de gezondheidszorg, logistieke en distributiebedrijven en de woningbouw. Daarnaast staat onze elektrotechnische installateur altijd voor u klaar voor periodiek onderhoud, zodat de kwaliteit van uw elektra installatie lang behouden blijft!

Laat door ons uw elektriciteit installeren!

Heeft u hulp nodig voor bijvoorbeeld een elektrische installatie in huis? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, via 024 3713 000 of info@dkc.nl. We spreken dan uw wensen door en stellen een offerte voor u op. Aan DKC kunt u uw elektra installatie blind toevertrouwen! 

Nieuws

ISO certificaat 14001 behaald
DKC Totaaltechniek heeft het ISO certificaat 14001 behaald! Op 15 oktober 2014
Lees verder

Projecten

Oude watertoren te Den Bosch
Boven in de historische watertoren in Den Bosch bevinden zich moderne technische
Bekijk project

Graansilo te Wehl
DKC Totaaltechniek legt de W- en E-installaties aan voor de markante Graansilo te
Bekijk project

Farmaceutische vriesinstallatie
Voor een farmaceutisch bedrijf in het zuiden van Nederland bouwt DKC Totaaltechniek
Bekijk project