T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Elektra installatie

DKC Totaaltechniek is de expert in elektra installatie. Leg uw complexe vraagstukken bij ons op tafel, en onze elektrotechnische installateur vindt altijd een oplossing voor u! Of het nu gaat om een elektrische installatie voor particulieren of een bedrijf. Daarnaast helpen wij bij het ontwerp, zullen wij de elektriciteit installeren en, indien u dit wenst, verzorgen we periodiek onderhoud.

Elektrische installatie huis

Het lijkt allemaal zo gewoon, maar bijna bij alles maakt u gebruik van een elektra installatie: als de bel gaat, wanneer uw wekker gaat, als u het licht aandoet. Onze elektrotechnische installateur richt zich op alles wat betrekking heeft op het toepassen van elektriciteit en de elektromagnetische velden. Zo richt de installateur zich bij de elektra installatie op het samenvoegen van actieve componenten tot schakelingen. Onze medewerkers gaan hierbij kwalitatief, veilig en efficiënt te werk.

Elektra installatie soorten

DKC Totaaltechniek kan alle soorten elektriciteit installeren voor u, op iedere positie. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor een elektra installatie voor uw verlichting, inbraakpreventies, bliksem- en brandbeveiligingen, data- en telefoonnetwerken en CCTV-installaties. Elektriciteit installeren kunt u beter door een specialist laten uitvoeren, want dan bent u zeker van de veiligheid en kwaliteit.

Klantenkring van onze elektrotechnische installateur

DKC Totaaltechniek werkt al meer dan 50 jaar graag aan uw elektra installatie. Door onze ruime ervaring in elektriciteit installeren, beschikken wij over een zeer uitgebreide klantenkring. Onder meer hebben wij opdrachten uitgevoerd voor kantoren, het onderwijs, overheidsinstellingen, de retail, de gezondheidszorg, logistieke en distributiebedrijven en de woningbouw. Daarnaast staat onze elektrotechnische installateur altijd voor u klaar voor periodiek onderhoud, zodat de kwaliteit van uw elektra installatie lang behouden blijft!

Laat door ons uw elektriciteit installeren!

Heeft u hulp nodig voor bijvoorbeeld een elektrische installatie in huis? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, via 024 3713 000 of info@dkc.nl. We spreken dan uw wensen door en stellen een offerte voor u op. Aan DKC kunt u uw elektra installatie blind toevertrouwen! 

Nieuws

Projecten

Integraal Kindcentrum Uden
In de oudejaarsnacht van 2014 zijn de basisscholen Jan Bluyssen en De Brinck
Bekijk project

Outside Broadcasting Vans
Voor Videohouse heeft DKC Totaaltechniek de opdracht gekregen voor het leveren en
Bekijk project

Universiteitsbibliotheek Radboud Universiteit Nijmegen
De universiteitsbibliotheek van de Radboud Universiteit Nijmegen is heringericht met
Bekijk project