T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Energiebesparende technieken

DKC totaaltechniek zet hoog in op energiebesparende technieken. DKC kan dat, doordat ze de expertise heeft om energie innovatie op hoog niveau toe te passen bij klanten die energie besparen tot speerpunt hebben gemaakt. Energiebesparend ondernemen is sowieso een hot item voor elke ondernemer die zijn blik op de toekomst gericht heeft.

De voordelen dankzij energie innovatie

Met een goed aangelegde energiebesparende installatie levert DKC de opdrachtgever aanzienlijk voordeel. Ten eerste spaart de opdrachtgever het milieu, maar het scheelt bedrijven ook in de portemonnee. Wie gebruikt maakt van de energie innovatie die DKC totaaltechniek in huis heeft, profiteert direct van de nieuwste technieken. Zo behaalt u hoog rendement en kunt u veel energie besparen.

Waarom energiebesparende technieken?

Dankzij de grote expertise van DKC totaaltechniek op het gebied van energie innovatie is energie besparen voor u erg makkelijk. Het enige wat u hoeft te doen, is zorgen dat u de juiste partij inschakelt. Energie besparen is belangrijk voor u als ondernemer maar ook voor de consument.

Door energiebesparende maatregelen te nemen op elk niveau bewijst u het klimaat een dienst, vermindert u de vervuiling en gebruikt u kostbare grondstoffen. Dat is niet nieuw, wat wel nieuw is: de uitvoering in de praktijk door dé specialist op het gebied van energiebesparende technieken, DKC totaaltechniek.

Maak de beste, energiebesparende keuze!

Energiebesparende technieken hebben altijd tot doel een bijdrage te leveren aan het tegengaan van de klimaat- en milieuproblemen. Dat doet u grotendeels zelf, maar door een energiebesparende installatie aan te leggen in uw woon-, leef- en werkruimte doet u meer dan uw best. U maakt een ‘groene’ keuze en dat is altijd een goede keuze. DKC totaaltechniek helpt u bij het vergroten van uw energiebesparend vermogen. Door onze techniek toe te passen, maakt DKC totaaltechniek energie besparen toepasbaar in het dagelijks leven, zowel thuis als op het werk.

Vraag gerust een offerte aan voor de mogelijkheden, via info@dkc.nl of (024)-3713000.

Nieuws

Een symbolisch hoogte punt
Voor de Stichting Studentenhuisvesting zijn we bezig met de ombouw van een voormalig
Lees verder

DKC zet zwaar in op duurzaamheid!
Bedrijven hebben meerdere motieven om te veranderen. DKC Totaaltechniek wil in de
Lees verder

Projecten

Bison Bowling
DKC heeft op 6 januari van dit jaar het project ‘Bison Bowling’ in
DHL
Op het braakliggende terrein  bij Bijsterhuizen komt een nieuw
Bekijk project

Nathan
DKC heeft opdracht voor het leveren en monteren van de E, W en M&R installaties
Bekijk project