T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Kantoren
SIDN IJsseloord 2 te Arnhem

Nieuwbouw kantoor SIDN IJsseloord 2 te Arnhem waar DKC de volledige Werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties heeft verzorgd.    
Mensa kantorencomplex te Nijmegen

Renovatie van een bestaand kantoor in de omliggende nieuwbouw winkelcentrum met woningen op het voormalige Mensa complex te Nijmegen. Het bestaande kantoor is geheel gerenoveerd en hierbij is het kantoor ge-upgrade van energielabel G naar energielabel C en MIG duurzaamheidsklasse C door onder andere zoveel mogelijk bestaande bouwmaterialen te hergebruiken en nieuwe materialen als duurzame materialen aan te schaffen.
Wegener Nieuwsdruk Brabant, Best

Revitalisatie kantoorgebouw Wegener te Best als onderdeel van Wegener gericht op het drukken/persen van nieuwsbladen, huis aan huisbladen voor Noord-Brabant. De opdracht omvat het volledig uitvoeren en bedrijfsklaar opleveren van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.
Hoogvoorde toren Rijswijk

Hoogvoorde toren te Rijswijk Op de Hoogvoorde toren in Rijswijk is door DKC totaaltechniek een koelcentrale geplaatst. Na het demonteren en afvoeren van de oude bestaande koelmachines en de koelbatterij in de luchtbehandelingskast hebben wij twee koelmachines, koelbatterij en WKK (capapciteit 220kW met een gasturbine 200kwe) inclusief rookgaskoeler en ventilator geplaatst. De RVS-leidingen zijn allen geprefabriceerd om slechts een korte bedrijfsonderbreking te realiseren. Het werk is gerealiseerd op een hoogte van 90 meter.    
Ernst & Young te Arnhem

Nieuwbouw kantoorpand Ernst & Young te Arnhem waarbij DKC de volledige Werktuigbouwkundige en Elektrotechnische werkzaamheden heeft verricht.
Aamsestraat te Elst

Nieuwbouw kantoor/winkelcomplex onderverdeeld in units bestaande uit kantoorpanden, winkels , atelier en kantine, eventueel met magazijn.

Nieuws

Klima-Testtechniek online
Vernieuwde website! Klima-Testtechniek, de divisie van Installatiebedrijf DKC
Lees verder

Terugdringen F-gassen
In Europa wordt het gebruik van F-gassen steeds verder teruggedrongen. Dit is
Lees verder

Projecten

Farmaceutische vriesinstallatie
Voor een farmaceutisch bedrijf in het zuiden van Nederland bouwt installatiebedrijf
Bekijk project

Life Sciences Incubator Utrecht
Installatiebedrijf DKC Totaaltechniek werkt aan de werktuigkundige en
Bekijk project

Opwarmkamers Friesland Campina
Een maatwerkopdracht voor Friesland Campina. De zuivelproducent gebruikt een
Bekijk project