T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Kantoren
SIDN IJsseloord 2 te Arnhem

Het project betreft de nieuwbouw van het kantoor SIDN IJsseloord 2 te Arnhem waar DKC Totaaltechniek de volledige Werktuigbouwkundige en Elektrotechnische installaties heeft verzorgd.    
Mensa kantorencomplex te Nijmegen

Op het voormalige Mensa complex is 1 van de bestaande kantoren geheel gerenoveerd. Hierbij is het kantoor ge-upgrade van energielabel G naar energielabel C en MIG duurzaamheidsklasse C, dit kon door onder andere zoveel mogelijk bestaande bouwmaterialen te hergebruiken en nieuwe materialen als duurzame materialen aan te schaffen.
Wegener Nieuwsdruk Brabant te Best

Revitalisatie van het kantoorgebouw van Wegener te Best. Wegener is gericht op het drukken/persen van nieuwsbladen en huis aan huisbladen voor Noord-Brabant. De opdracht omvat het volledig uitvoeren en bedrijfsklaar opleveren van de Werktuigbouwkundige en Elektrotechnische installaties.
Hoogvoorde toren te Rijswijk

Op de Hoogvoorde toren in Rijswijk is door DKC Totaaltechniek een koelcentrale geplaatst. Na het demonteren en afvoeren van de oude bestaande koelmachines en de koelbatterij in de luchtbehandelingskast hebben wij twee koelmachines, een koelbatterij en WKK (capapciteit 220kW met een gasturbine van 200kwe) inclusief rookgaskoeler en ventilator geplaatst.  De RVS-leidingen zijn allen geprefabriceerd om slechts een korte bedrijfsonderbreking te realiseren. Het werk is gerealiseerd op een hoogte van 90 meter.
Lees verder
Ernst & Young te Arnhem

Nieuwbouw van het kantoorpand van Ernst & Young te Arnhem, waarbij DKC Totaaltechniek de volledige Werktuigbouwkundige en Elektrotechnische werkzaamheden heeft verricht.
Aamsestraat te Elst

Nieuwbouw van een kantoor/winkelcomplex onderverdeeld in units bestaande uit kantoorpanden, winkels, atelier en kantine, eventueel met magazijn.

Nieuws

Projecten

Steenfabriek De Bunswaard te Weurt
Steenfabriek De Bunswaard is in 1917 gebouwd en is gelegen aan de Waal. Het
Bekijk project

Europees Keramisch Werk Centrum te Oisterwijk
In bouwteam verband heeft DKC Totaaltechniek ook opdracht gekregen voor de
Bekijk project

Koninklijke Leerfabriek te Oisterwijk
De Koninklijke Leerfabriek (KVL) bestaat uit zeven gebouwen en ligt naast het spoor
Bekijk project