T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Kantoren




Installaties in oude watertoren

Boven in de historische watertoren in Den Bosch bevinden zich moderne technische installaties voor vloerverwarming met warmteterugwinning. Installatiebedrijf DKC Totaaltechniek legde deze installaties aan om het oude gebouw aan de eisen van de tijd te laten voldoen.
Lees verder
Installaties Graansilo Wehl

DKC legt de W- en E- installatie aan voor de markante Graansilo te Wehl. Het industrieel erfgoed is gerenoveerd en wordt klaargestoomd voor een bedrijfsfunctie. Dankzij de flexibiliteit van de aangelegde installatie en de indeling van de bedrijfsruimtes kunnen er veel verschillende huurders in het in het oog springende gebouw terecht.
Lees verder
SIDN IJsseloord 2 te Arnhem

Nieuwbouw kantoor SIDN IJsseloord 2 te Arnhem waar DKC de volledige Werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties heeft verzorgd.    
Mensa kantorencomplex te Nijmegen

Renovatie van een bestaand kantoor in de omliggende nieuwbouw winkelcentrum met woningen op het voormalige Mensa complex te Nijmegen. Het bestaande kantoor is geheel gerenoveerd en hierbij is het kantoor ge-upgrade van energielabel G naar energielabel C en MIG duurzaamheidsklasse C door onder andere zoveel mogelijk bestaande bouwmaterialen te hergebruiken en nieuwe materialen als duurzame materialen aan te schaffen.
Wegener Nieuwsdruk Brabant, Best

Revitalisatie kantoorgebouw Wegener te Best als onderdeel van Wegener gericht op het drukken/persen van nieuwsbladen, huis aan huisbladen voor Noord-Brabant. De opdracht omvat het volledig uitvoeren en bedrijfsklaar opleveren van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.
Hoogvoorde toren Rijswijk

Hoogvoorde toren te Rijswijk Op de Hoogvoorde toren in Rijswijk is door DKC totaaltechniek een koelcentrale geplaatst. Na het demonteren en afvoeren van de oude bestaande koelmachines en de koelbatterij in de luchtbehandelingskast hebben wij twee koelmachines, koelbatterij en WKK (capapciteit 220kW met een gasturbine 200kwe) inclusief rookgaskoeler en ventilator geplaatst. De RVS-leidingen zijn allen geprefabriceerd om slechts een korte bedrijfsonderbreking te realiseren. Het werk is gerealiseerd op een hoogte van 90 meter.    
Ernst & Young te Arnhem

Nieuwbouw kantoorpand Ernst & Young te Arnhem waarbij DKC de volledige Werktuigbouwkundige en Elektrotechnische werkzaamheden heeft verricht.
Aamsestraat te Elst

Nieuwbouw kantoor/winkelcomplex onderverdeeld in units bestaande uit kantoorpanden, winkels , atelier en kantine, eventueel met magazijn.

Nieuws

Klima-Testtechniek online
Vernieuwde website! Klima-Testtechniek, de divisie van Installatiebedrijf DKC
Lees verder

Terugdringen F-gassen
In Europa wordt het gebruik van F-gassen steeds verder teruggedrongen. Dit is
Lees verder

Projecten

Installaties in oude watertoren
Boven in de historische watertoren in Den Bosch bevinden zich moderne technische
Bekijk project

Installaties Graansilo Wehl
DKC legt de W- en E- installatie aan voor de markante Graansilo te Wehl. Het
Bekijk project

Farmaceutische vriesinstallatie
Voor een farmaceutisch bedrijf in het zuiden van Nederland bouwt installatiebedrijf
Bekijk project