T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Klimaatkast

Voor industriële bedrijven is niets zo belangrijk als dat u nauwkeurige, constante testen voor uw producten kunt uitvoeren. Een klimaat kast, ofwel klimaat installatie is daarvoor uitermate geschikt. DKC Totaaltechniek kan u adviseren over de juiste klimaatkast voor u en kan deze daarnaast ontwerpen en produceren. Vraag ons gerust om meer informatie!

Wat is een klimaatkast precies?

In een klimaat installatie bepaalt u het klimaat in een gebouw. Deze kasten simuleren temperaturen en vochtigheden met extreme condities. De eigenschappen verschillen per klimaatkast; ieder bedrijf heeft andere eisen ten opzichte van de temperatuurregeling.

Door het klimaat te bepalen, kunt u een hoop energie besparen, waardoor de energiekosten lager zijn. Bovendien leidt dit aantoonbaar tot betere presentaties van werknemers – indien u een klimaatinstallatie wilt voor op het werk. Bij DKC Totaaltechniek kunt u terecht voor een klimaat installatie, maar ook voor airconditioning, warmte-/koudeopslag en diverse ventilatiesystemen.

De klimaat installatie

DKC Totaaltechniek biedt u het totale pakket aan. Wij adviseren u over de juiste klimaatkast, ontwerpen deze en produceren. Daarvoor zullen we eerst kijken naar de samenhang tussen uw gebouw en de klimaat installatie. Bij het ontwerp van de klimaat kast letten onze medewerkers verder op de massa van het gebouw, energiebesparing en de juiste temperatuur. Uiteraard staan uw wensen tijdens het ontwerp te allen tijden centraal.

Ook een klimaat kast installeren?

DKC Totaaltechniek heeft genoeg expertise in huis om voor u een klimaat installatie te realiseren. Twijfelt u nog? Kijk dan eens rond op onze website of vraag onze service-medewerkers om advies. U kunt ons bereiken via (024)-3713000 of info@dkc.nl.

Nieuws

Klima-Testtechniek online
Vernieuwde website! Klima-Testtechniek, de divisie van Installatiebedrijf DKC
Lees verder

Terugdringen F-gassen
In Europa wordt het gebruik van F-gassen steeds verder teruggedrongen. Dit is
Lees verder

Projecten

Installaties in oude watertoren
Boven in de historische watertoren in Den Bosch bevinden zich moderne technische
Bekijk project

Installaties Graansilo Wehl
DKC legt de W- en E- installatie aan voor de markante Graansilo te Wehl. Het
Bekijk project

Farmaceutische vriesinstallatie
Voor een farmaceutisch bedrijf in het zuiden van Nederland bouwt installatiebedrijf
Bekijk project