T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Koeling onderhoud

Is er iets kapot in uw koudetechniek en bent u op zoek naar een monteur koeltechniek? Voor technisch onderhoud kunt u altijd bellen naar DKC Totaaltechniek! Door onze jarenlange ervaring met koudetechniek bent u verzekerd van kwaliteit. Daarnaast staan wij garant voor een zorgeloos werkende installatie. In geval van storingen zijn wij snel ter plaatse!

Het belang van koeling onderhoud

Koeling onderhoud is belangrijk. Niet alleen als u een keer een storing heeft, maar periodiek. Uw koudetechniek zal minder lijden als u periodiek technisch onderhoud laat doen, want dan voorkomt u zowel storingen, als onverwachte slijtage. Tegelijkertijd verhoogt u met uw koeling onderhoud het rendement van uw koudetechniek en de levensduur.

Gespecialiseerde monteur koeltechniek

DKC Totaaltechniek stelt graag een monteur koeltechniek ter beschikking. Wij koppelen ruim 50 jaar ervaring in technisch onderhoud aan een klantgerichte instelling en de grote expertise. Met het technisch onderhoud van onze monteur koeltechniek kiest u voor professionals waarbij duidelijkheid, een aanspreekpunt en korte communicatielijnen centraal staan.

Waar letten we op bij onderhoud koudetechniek?

Bij het technisch onderhoud van uw koudetechniek moet onze monteur inzicht hebben in een aantal zaken, zoals het gebruik van uw gebouw: wanneer moet deze gekoeld worden, of verwarmd? Door de juiste afstemming van uw koudetechniek op de omgeving en het gebruik daarvan, kunnen we een energiebesparing realiseren en de beste koeling onderhoud leveren.

Technisch onderhoud nodig?

Onderhoud is een periodiek terugkerend proces. Daarom nemen wij het onderhoud bij voorkeur op in een meerjarig contract, zodat uw koudetechniek zo weinig mogelijk schade oploopt. Neem gerust telefonisch contact op via 024 371 3000 of e-mail naar info@dkc.nl.

Nieuws

Projecten

Integraal Kindcentrum Uden
In de oudejaarsnacht van 2014 zijn de basisscholen Jan Bluyssen en De Brinck
Bekijk project

Outside Broadcasting Vans
Voor Videohouse heeft DKC Totaaltechniek de opdracht gekregen voor het leveren en
Bekijk project

Universiteitsbibliotheek Radboud Universiteit Nijmegen
De universiteitsbibliotheek van de Radboud Universiteit Nijmegen is heringericht met
Bekijk project