T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

koelsysteem

De specialisatie op het gebied van koelsystemen bleek al uit de oude naam: Dekkers Koel Combi. Vroeger wist je dat je voor een koelsysteem bij Dekkers Koel Combi moest zijn, maar de tijden zijn veranderd en DKC staat tegenwoordig voor totaaltechniek. Complete installatietechnische dienstverlening, waarvan de koelinstallatie een onderdeel vormt. Een belangrijk onderdeel want in het DNA van het bedrijf zit de expertise op het gebied van koelinstallaties. Nog altijd kan DKC zich meten met volledig gespecialiseerde koeltechnische bedrijven.

Ruime ervaring in koelsystemen
DKC totaaltechniek ontwikkelt en installeert al ruim 50 jaar koelinstallaties. Wij hebben een hecht team dat kennis heeft van de meest uiteenlopende vormen van koelingen. Of u nu zoekt naar een klein, eenvoudig en makkelijk te bedienen koelsysteem of naar een volledig geautomatiseerde, energiezuinige en grote koelinstallatie die bestaat uit één of meerdere ruimten. DKC totaaltechniek verzorgt niet alleen het innovatieve design van uw koelinstallaties, maar wij zijn ook gespecialiseerd in het onderhouden en servicen van koelsystemen.

Koelinstallatie onderhoud
DKC service en onderhoud zorgt dat uw producten optimaal op temperatuur blijven waardoor de versheid is gewaarborgd. En mocht het dan een keer niet goed gaan, dan zijn wij een van de weinige koeltechnische bedrijven die over een goed geoutilleerde servicedienst beschikken die u 24/7 van dienst is met oplossingsgerichte service voor uw koelsysteem.

Koelinstallaties voor diverse producten
Een groot deel van onze dienstverlening richt zich op industriële koelingen. Koelinstallaties die worden toegepast voor groente- en fruitbewaring, vriescellen, distributiecellen en geconditioneerde werkruimten. Binnen deze markt vormt de koelinstallatie een kritische succesfactor. DKC koudetechniek maakt maatwerk (onderhouds)plannen waarmee klanten de garantie hebben dat hun koelinstallaties optimaal werken gedurende een langere periode.

Meer informatie?

Kijk dan op onze website of neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via (024)-3713000 of info@dkc.nl.

Nieuws

Projecten

Integraal Kindcentrum Uden
In de oudejaarsnacht van 2014 zijn de basisscholen Jan Bluyssen en De Brinck
Bekijk project

Outside Broadcasting Vans
Voor Videohouse heeft DKC Totaaltechniek de opdracht gekregen voor het leveren en
Bekijk project

Universiteitsbibliotheek Radboud Universiteit Nijmegen
De universiteitsbibliotheek van de Radboud Universiteit Nijmegen is heringericht met
Bekijk project