T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Luchtbehandeling

Lucht behandeling staat voor veel mensen synoniem voor airconditioning. De basis voor een goede en gezonde lucht wordt gelegd door een luchtbehandelingskast, een ruimte met ventilatoren die buitenlucht aanzuigt en die lucht vervolgens conditioneert en via kanalen verspreidt in het gebouw. Om deze koude en luchtbehandeling goed te laten verlopen, is het van belang dat een kundig installateur de filters voor luchtbehandeling juist installeert.

Vooral koude en lucht behandeling

Conditioneren betekent een verwarming/verkoeling of bevochtiging/ontvochtiging van de lucht. Daarmee zijn de kernwaarden van luchtbehandeling benoemd. Toch focussen veel opdrachtgevers zich slechts op koude en luchtbehandeling; de meest gewaardeerde optie van een airco op een zomerse dag.

Jarenlange ervaring installatie luchtbehandeling

DKC totaaltechniek is met meer dan 50 jaar ervaring een ervaren installateur. DKC plaatst een luchtbehandelingskast voor lucht behandeling altijd na een grondige inventarisatie van de klantwensen, comfort eisen en opname van de ruimten. Koude en luchtbehandeling wordt door DKC totaaltechniek toegepast in ruimten van een groot aantal opdrachtgevers.

Tot de meest voorkomende klanten behoren: kantoren, hoogwaardige laboratoria, de scholen (mede onder impuls van het project ‘de frisse school’)  en bij ziekenhuizen. Het zijn veelal organisaties die belang hebben bij een optimaal werkende luchtbehandeling aangezien dat een positief effect heeft op de algehele prestaties van de medewerkers.

Luchtbehandelingskast in de particuliere woningbouw

De laatste tijd ziet DKC een opvallende trend: plaatsing van een airco in de particuliere woningbouw. Een opmerking dient daarbij te worden gemaakt: in de particuliere sector geldt de toepassing van airconditioning voornamelijk in de duurdere sector. Maar een dergelijk systeem is geschikt voor iedere sector. Onze medewerkers geven u graag advies!

Interesse?

Kijk voor meer informatie op onze site op neem contact met ons op, via (024)-3713000 of info@dkc.nl

Nieuws

Een symbolisch hoogte punt
Voor de Stichting Studentenhuisvesting zijn we bezig met de ombouw van een voormalig
Lees verder

DKC zet zwaar in op duurzaamheid!
Bedrijven hebben meerdere motieven om te veranderen. DKC Totaaltechniek wil in de
Lees verder

Projecten

Bison Bowling
DKC heeft op 6 januari van dit jaar het project ‘Bison Bowling’ in
DHL
Op het braakliggende terrein  bij Bijsterhuizen komt een nieuw
Bekijk project

Nathan
DKC heeft opdracht voor het leveren en monteren van de E, W en M&R installaties
Bekijk project