T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Luchtbehandelingskasten

Wist u dat de binnentemperatuur van invloed is op uw prestaties? Voor de beste prestaties kunt u er daarom beter voor zorgen dat de temperatuur juist is. Gelukkig kan DKC Totaaltechniek dit met behulp van  luchtbehandelingskasten regelen. Onze experts koppelen jarenlange ervaring in de installatietechniek en ventilatietechniek aan een goede service en periodiek terugkerend onderhoud. 

Wat is een luchtbehandelingssysteem?

Een systeem voor luchtbehandeling koelt lucht met koud water of met een soort koelvloeistof van een koelmedium. Deze lucht wordt daarna gefilterd en op de afgestelde temperatuur een vertrek ingeblazen. De lucht uit een luchtbehandelingssysteem ondergaat dus een koeling, verwarming, filtering, afzuiging en droging. DKC Totaaltechniek biedt de optie om luchtbehandelingskasten te installeren met een geïntegreerde koelmachine en regeling, of zonder. Dit kan in een binnen- of buitenvertrek. Maatwerk is onze specialiteit, dus wij passen ons aan uw wensen aan!

Het ontwikkelen van luchtbehandelingskasten

DKC Totaaltechniek helpt u van het beginproces tot het eind. Creatieve oplossingen verzinnen voor complexe vraagstukken is onze specialiteit. Daarnaast leveren wij graag een ontwerp voor luchtbehandelingskasten en produceren en installeren wij het luchtbehandelingssysteem in uw vertrek. Vele klanten gingen u voor, allemaal uit verschillende branches. Zo hielpen wij onder meer klanten uit de industrie, gezondheidszorg, kantoren, logistiek/distributie, woningbouw en overheidsinstellingen.

Luchtbehandelingskasten installeren?

Wilt u graag luchtbehandelingskasten in een bepaald vertrek? Neem dan vrijblijvend contact op met DKC Totaaltechniek. Dit kan telefonisch, via (024) 3713 000, of via de e-mail: info@dkc.nl. Met onze brede kennis kunnen wij meerdere ventilatietechnieken combineren tot de perfecte luchtbehandelingskast voor uw vertrek!  

Nieuws

ISO certificaat 14001 behaald
DKC Totaaltechniek heeft het ISO certificaat 14001 behaald! Op 15 oktober 2014
Lees verder

Projecten

Oude watertoren te Den Bosch
Boven in de historische watertoren in Den Bosch bevinden zich moderne technische
Bekijk project

Graansilo te Wehl
DKC Totaaltechniek legt de W- en E-installaties aan voor de markante Graansilo te
Bekijk project

Farmaceutische vriesinstallatie
Voor een farmaceutisch bedrijf in het zuiden van Nederland bouwt DKC Totaaltechniek
Bekijk project