T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Luchtbehandelingskasten

Wist u dat de binnentemperatuur van invloed is op uw prestaties? Voor de beste prestaties kunt u er daarom beter voor zorgen dat de temperatuur juist is. Gelukkig kan DKC Totaaltechniek dit met behulp van  luchtbehandelingskasten regelen. Onze experts koppelen jarenlange ervaring in de installatietechniek en ventilatietechniek aan een goede service en periodiek terugkerend onderhoud. 

Wat is een luchtbehandelingssysteem?

Een systeem voor luchtbehandeling koelt lucht met koud water of met een soort koelvloeistof van een koelmedium. Deze lucht wordt daarna gefilterd en op de afgestelde temperatuur een vertrek ingeblazen. De lucht uit een luchtbehandelingssysteem ondergaat dus een koeling, verwarming, filtering, afzuiging en droging. DKC Totaaltechniek biedt de optie om luchtbehandelingskasten te installeren met een geïntegreerde koelmachine en regeling, of zonder. Dit kan in een binnen- of buitenvertrek. Maatwerk is onze specialiteit, dus wij passen ons aan uw wensen aan!

Het ontwikkelen van luchtbehandelingskasten

DKC Totaaltechniek helpt u van het beginproces tot het eind. Creatieve oplossingen verzinnen voor complexe vraagstukken is onze specialiteit. Daarnaast leveren wij graag een ontwerp voor luchtbehandelingskasten en produceren en installeren wij het luchtbehandelingssysteem in uw vertrek. Vele klanten gingen u voor, allemaal uit verschillende branches. Zo hielpen wij onder meer klanten uit de industrie, gezondheidszorg, kantoren, logistiek/distributie, woningbouw en overheidsinstellingen.

Luchtbehandelingskasten installeren?

Wilt u graag luchtbehandelingskasten in een bepaald vertrek? Neem dan vrijblijvend contact op met DKC Totaaltechniek. Dit kan telefonisch, via (024) 3713 000, of via de e-mail: info@dkc.nl. Met onze brede kennis kunnen wij meerdere ventilatietechnieken combineren tot de perfecte luchtbehandelingskast voor uw vertrek!  

Nieuws

Klima-Testtechniek online
Vernieuwde website! Klima-Testtechniek, de divisie van Installatiebedrijf DKC
Lees verder

Terugdringen F-gassen
In Europa wordt het gebruik van F-gassen steeds verder teruggedrongen. Dit is
Lees verder

Projecten

Opwarmkamers Friesland Campina
Een maatwerkopdracht voor Friesland Campina. De zuivelproducent gebruikt een
Bekijk project

Exacte Klimaatkasten voor Océ
Aan printerfabrikant Océ leveren wij alweer de derde serie klimaatkasten om
Bekijk project

Mobiele Afname Locatie Sanquin
Voor Sanquin installeerde DKC Koudetechniek in samenwerking met Carrosseriebedrijf
Bekijk project