T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Luchtbevochtiger

Airconditioning, ook wel luchtbevochtiger, is een onmisbaar instrument in de moderne utiliteitsbouw. Een goede luchtbevochtiging stimuleert het werkklimaat. Naast de ‘gewone’ ofwel reguliere luchtbevochtigers kennen we ook de stoombevochtigers; beiden installeert DKC totaaltechniek veelvuldig bij opdrachtgevers.

Luchtbevochtiger verbetert luchtkwaliteit

DKC totaaltechniek installeert luchtbevochtiging ter verbetering van de luchtkwaliteit. Door diverse installatietechnische producten toe te passen, zoals stoombevochtigers en luchtbevochtigers, creëert DKC totaaltechniek een klimaat binnen uw werk-, vergader- of woonruimte dat aangenaam is en bovendien bijdraagt aan een gezonde levensstijl.

Luchtbevochtiging een noodzaak

De belangrijkste kwaliteit van een luchtbevochtiger is het op peil houden van de luchtvochtigheid in een bepaalde ruimte. Een ruimte, of u daar nu woont, werkt, slaapt of studeert, wordt als aangename verblijfsruimte ervaren wanneer de luchtvochtigheid op het juiste peil is. Bovendien voorkomt u door het installeren van een luchtbevochtiger of stoombevochtiger een droge lucht. Een droge lucht kan leiden tot klachten als stofvorming, branderige ogen, droge lippen en het uitdrogen van groente en fruit.

Luchtbevochtigers en valse tonen

Een goede luchtbevochtiger of stoombevochtiger zorgt ervoor dat de relatieve luchtvochtigheid op peil is. Is dat niet het geval, dan kan hout kromtrekken, muziekinstrumenten kunnen ontstemd raken en er is kans op statische elektriciteit. Met een goede luchtbevochtiging voorkomt u dit. Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies met betrekking tot uw woon-, slaap- of vergaderruimte.

Luchtbevochting nodig door verwarming

Droge lucht in een leef-, werk-, slaap- of studieruimte kan ontstaan door te veel en te vaak te verwarmen. Een probleem dat ervoor zorgt dat de luchtvochtigheid te laag is. Door een vakkundige installateur een oplossing aan te laten brengen in de vorm van een luchtbevochtiger, creëren wij snel en adequaat een luchtvochtigheid die aansluit bij uw comfortwensen van de ruimte. 

DKC staat graag voor u klaar. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden, via info@dkc.nl of bel naar (024)-3713000.

Nieuws

Projecten

Integraal Kindcentrum Uden
In de oudejaarsnacht van 2014 zijn de basisscholen Jan Bluyssen en De Brinck
Bekijk project

Outside Broadcasting Vans
Voor Videohouse heeft DKC Totaaltechniek de opdracht gekregen voor het leveren en
Bekijk project

Universiteitsbibliotheek Radboud Universiteit Nijmegen
De universiteitsbibliotheek van de Radboud Universiteit Nijmegen is heringericht met
Bekijk project