T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Onderhoud cv-ketel

Het onderhoud aan uw cv-ketel is belangrijker dan u denkt, want met een goed uitgevoerd cv-ketel onderhoud voorkomt u storingen. En dat kunt u niet gebruiken als het buiten vriest. Meestal merkt u in de vorstperiode pas of u het onderhoud van uw ketel aan de juiste partij heeft uitbesteedt. Veel cv-ketels laten u in de steek wanneer u ze het hardst nodig heeft. De extra power die nodig is, toont de sterkte of zwakte van uw ketel. Vandaar ook dat ketel onderhoud belangrijker is dan de meeste mensen denken.

Cv-ketel onderhoud verlengt levensduur

Een goed cv-ketel onderhoud verlengt ook de levensduur van uw cv-ketel; een niet onbelangrijke reden om het onderhoud van uw ketel regelmatig te laten verzorgen door DKC totaaltechniek. Wij zijn vakmensen die u van dienst zijn met professioneel onderhoud ketel. Een langere levensduur door cv-ketel onderhoud voelt u in de portemonnee.

Door goed en periodiek cv-ketel onderhoud stelt u de aanschaf van een nieuwe ketel uit. Dus wie denkt aan de toekomst, zorgt voor onderhoud ketel. Wees er op tijd bij en regel het vandaag!

Cv-ketel zuiniger door ketel onderhoud

DKC totaaltechniek is de specialist op onder meer het gebied van cv-ketel onderhoud. De kennis en het specialisme om onderhoud van uw cv-ketel adequaat te verzorgen, heeft DKC totaaltechniek van oudsher in eigen huis. Een belangrijk voordeel van periodiek ketel onderhoud is het feit dat de cv-ketel zuiniger werkt. U bespaart dus geld door ketel onderhoud op de juiste manier te laten uitvoeren. Daarom kiest elke verstandige eigenaar van een ketel voor ketel onderhoud door de ervaren specialist DKC totaaltechniek; een specialistisch bedrijf dat voorheen ook bekend was als Dekkers Koelcombi.

Wilt u uw cv-ketel laten nakijken? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende offerte, via (024)-3713000 of mail naar info@dkc.nl.

Nieuws

Klima-Testtechniek online
Vernieuwde website! Klima-Testtechniek, de divisie van Installatiebedrijf DKC
Lees verder

Terugdringen F-gassen
In Europa wordt het gebruik van F-gassen steeds verder teruggedrongen. Dit is
Lees verder

Projecten

Installaties in oude watertoren
Boven in de historische watertoren in Den Bosch bevinden zich moderne technische
Bekijk project

Installaties Graansilo Wehl
DKC legt de W- en E- installatie aan voor de markante Graansilo te Wehl. Het
Bekijk project

Farmaceutische vriesinstallatie
Voor een farmaceutisch bedrijf in het zuiden van Nederland bouwt installatiebedrijf
Bekijk project