T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Onderhoud cv-ketel

Het onderhoud aan uw cv-ketel is belangrijker dan u denkt, want met een goed uitgevoerd cv-ketel onderhoud voorkomt u storingen. En dat kunt u niet gebruiken als het buiten vriest. Meestal merkt u in de vorstperiode pas of u het onderhoud van uw ketel aan de juiste partij heeft uitbesteedt. Veel cv-ketels laten u in de steek wanneer u ze het hardst nodig heeft. De extra power die nodig is, toont de sterkte of zwakte van uw ketel. Vandaar ook dat ketel onderhoud belangrijker is dan de meeste mensen denken.

Cv-ketel onderhoud verlengt levensduur

Een goed cv-ketel onderhoud verlengt ook de levensduur van uw cv-ketel; een niet onbelangrijke reden om het onderhoud van uw ketel regelmatig te laten verzorgen door DKC totaaltechniek. Wij zijn vakmensen die u van dienst zijn met professioneel onderhoud ketel. Een langere levensduur door cv-ketel onderhoud voelt u in de portemonnee.

Door goed en periodiek cv-ketel onderhoud stelt u de aanschaf van een nieuwe ketel uit. Dus wie denkt aan de toekomst, zorgt voor onderhoud ketel. Wees er op tijd bij en regel het vandaag!

Cv-ketel zuiniger door ketel onderhoud

DKC totaaltechniek is de specialist op onder meer het gebied van cv-ketel onderhoud. De kennis en het specialisme om onderhoud van uw cv-ketel adequaat te verzorgen, heeft DKC totaaltechniek van oudsher in eigen huis. Een belangrijk voordeel van periodiek ketel onderhoud is het feit dat de cv-ketel zuiniger werkt. U bespaart dus geld door ketel onderhoud op de juiste manier te laten uitvoeren. Daarom kiest elke verstandige eigenaar van een ketel voor ketel onderhoud door de ervaren specialist DKC totaaltechniek; een specialistisch bedrijf dat voorheen ook bekend was als Dekkers Koelcombi.

Wilt u uw cv-ketel laten nakijken? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende offerte, via (024)-3713000 of mail naar info@dkc.nl.

Nieuws

Projecten

Universiteitsbibliotheek Radboud Universiteit Nijmegen
De universiteitsbibliotheek van de Radboud Universiteit Nijmegen is heringericht met
Bekijk project

Nemius Klooster in Den Bosch
Het Nemius Klooster in Den Bosch is een prachtig Rijksmonument uit 1928, gebouwd in
Bekijk project

Scholengemeenschap Helicon
De scholengemeenschap Helicon bestaat uit diverse scholen waarvan DKC Totaaltechniek
Bekijk project