T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Onderwijs
Care Campus te Zwolle

Vervangende nieuwbouw Care Campus te Zwolle waarin ondergebracht een multifunctioneel zorgcomplex gericht op speciaal onderwijs waaronder instellingen “Het Ambelt” en “De Twijn”, doveninstituut Bartimeus en kinderrevalidatie Vogellanden, gymzalen voor het schoolcomplex als voor verenigingen, grootkeuken en kantoren over meerdere gebouwen en 3 bouwlagen.
HAN HLO te Nijmegen

Nieuwbouw Hogeschool Arnhem Nijmegen te Nijmegen Nieuwbouw van de school voor Hoger Laboratorium Onderwijs en Onderzoek is gekoppeld aan bestaande Hogeschool waardoor een nieuwe vleugel is ontstaan met eenheid in de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Tevens is in dit gebouw het ROC ondergebracht.
Brede School te Groesbeek

Werktuigkundige installaties nieuwbouw Jenaplanschool Adelbrecht – Windekind en school voor speciaal basisonderwijs Carolus. Hierdoor ontstaat een unieke samenwerking tussen twee geheel verschillende onderwijsconcepten, samengebracht in het gebouw en gebruikmakend van elkaars faciliteiten. Een geïntegreerde sportzaal completeert het complex.
Helicon te ’s Hertogenbosch

Nieuwbouw school en kantoorgebouw t.b.v. MBO Helicon
Overbetuwe College te Huissen

Nieuwbouw ten behoeve van algemene ruimten, lokalen gerealiseerd op de praktijkvleugel en verdeeld over 2 verdiepingen. Tevens volledige verbouwing van bestaande ruimte van de praktijkvleugel. De bestaande school Overbetuwe College is hiermee  uitgebreid met een MBO school ROC A12 met de mogelijkheid om gemeenschappelijk van voorradige voorzieningen gebruik te maken. DKC heeft in samenwerking met architect, opdrachtgever en overige partijen het ontwerpen, leveren en monteren in bedrijfstellen en bedrijfsvaardig opleveren van de werktuigbouwkundige installatie verzorgt.
Hendrik Pierson College te Zetten

Werktuigbouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden ten behoeve van de uitbreiding en de gedeeltelijke verbouwing van het Hendrik Pierson College te Zetten.
Multifunctioneel Centrum Schuytgraaf West te Arnhem

Nieuwbouw Multifunctioneel Centrum in Arnhem waarin ondergebracht een basisschool, gymzaal, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, BSO. Waar DKC de volledige werktuigbouwkundige installaties heeft verzorgd.

Nieuws

Klima-Testtechniek online
Vernieuwde website! Klima-Testtechniek, de divisie van Installatiebedrijf DKC
Lees verder

Terugdringen F-gassen
In Europa wordt het gebruik van F-gassen steeds verder teruggedrongen. Dit is
Lees verder

Projecten

Opwarmkamers Friesland Campina
Een maatwerkopdracht voor Friesland Campina. De zuivelproducent gebruikt een
Bekijk project

Exacte Klimaatkasten voor Océ
Aan printerfabrikant Océ leveren wij alweer de derde serie klimaatkasten om
Bekijk project

Mobiele Afname Locatie Sanquin
Voor Sanquin installeerde DKC Koudetechniek in samenwerking met Carrosseriebedrijf
Bekijk project