T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Onderwijs
Scholengemeenschap Helicon

De scholengemeenschap Helicon bestaat uit diverse scholen waarvan DKC Totaaltechniek er 5 in onderhoud heeft. Deze zijn gevestigd in Tilburg, Den Bosch, Boxtel, Helmond en Eindhoven. Wij voeren het preventief onderhoud voor zowel de W-als de E-installaties, storingen, wettelijke controles en keuringen uit op deze scholen. In Boxtel worden ook het ketelhuis, de radiatoren en een deel van het leidingwerk vervangen. Het vervangen van het ketelhuis is echt vakmanschap; onze monteurs leveren hier een knap stukje werk.
Lees verder
Universiteitsbibliotheek Radboud Universiteit Nijmegen

De universiteitsbibliotheek van de Radboud Universiteit Nijmegen is heringericht met als doel 400 extra werkplekken te creëren en de bibliotheek nog aantrekkelijker te maken om er te verblijven. Hiertoe heeft de 1e verdieping een facelift ondergaan. Voor DKC Totaaltechniek was dit een mooi en uitdagend project. De renovatie vond in een zeer kort tijdsbestek plaats: in de zomervakantie. Tijdens de verbouwing bleef de bibliotheek in gebruik, waarbij er tot 09.00 uur geluid gemaakt mocht worden en daarna niet meer. 
Lees verder
Care Campus te Zwolle

Vervangende nieuwbouw van de Care Campus te Zwolle waarin ondergebracht zijn een multifunctioneel zorgcomplex gericht op speciaal onderwijs waaronder instellingen “Het Ambelt” en “De Twijn”, doveninstituut Bartimeus en kinderrevalidatie Vogellanden, gymzalen voor zowel het schoolcomplex als voor verenigingen, een grootkeuken en kantoren (een en ander verdeeld over meerdere gebouwen en 3 bouwlagen).
HAN HLO te Nijmegen

Het betreft hier de nieuwbouw voor de Hogeschool Arnhem Nijmegen voor Hoger Laboratorium Onderwijs en Onderzoek in Nijmegen. De nieuwbouw is gekoppeld aan de bestaande Hogeschool waardoor een nieuwe vleugel is ontstaan met eenheid in de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Tevens is in dit gebouw het ROC ondergebracht.
Brede School te Groesbeek

Door de nieuwbouw van de Jenaplanschool Adelbrecht – Windekind en de school voor speciaal basisonderwijs Carolus ontstaat een unieke samenwerking tussen twee geheel verschillende onderwijsconcepten, samengebracht in het gebouw en gebruikmakend van elkaars faciliteiten. Een geïntegreerde sportzaal completeert het complex. DKC Totaaltechniek heeft de Werktuigbouwkundige installaties aangebracht.
Helicon te ’s Hertogenbosch

Nieuwbouw school en kantoorgebouw t.b.v. MBO Helicon
Overbetuwe College te Huissen

De bestaande school Overbetuwe College is uitgebreid met een MBO school ROC A12 met de mogelijkheid om gemeenschappelijk van voorradige voorzieningen gebruik te maken. Tevens is de bestaande praktijkvleugel volledig verbouwd. De nieuwbouw betreft algemene ruimten en lokalen gerealiseerd op de praktijkvleugel en verdeeld over 2 verdiepingen. DKC Totaaltechniek heeft in samenwerking met architect, opdrachtgever en overige partijen het ontwerpen, leveren en monteren, in bedrijfstellen en bedrijfsvaardig opleveren van de werktuigbouwkundige installatie verzorgd.
Hendrik Pierson College te Zetten

Werktuigbouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden uitgevoerd ten behoeve van de uitbreiding en de gedeeltelijke verbouwing van het Hendrik Pierson College te Zetten.
Multifunctioneel Centrum Schuytgraaf West te Arnhem

Nieuwbouw Multifunctioneel Centrum in Arnhem waarin zijn ondergebracht een basisschool, gymzaal, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en BSO. DKC Totaaltechniek heeft de volledige werktuigbouwkundige installaties verzorgd. De installatie is in een beperkte ruimte tussen het plafond en de vloer van de 1e verdieping geplaatst. De besteedbare ruimte was minimaal 20 cm en maximaal 40 cm.

Nieuws

Op weg naar Dubai
Een viertal collega's staan klaar voor vertrek naar Dubai. In opdracht van Dekra
Lees verder

Projecten

Outside Broadcasting Vans
Voor Videohouse heeft DKC Totaaltechniek de opdracht gekregen voor het leveren en
Bekijk project

Universiteitsbibliotheek Radboud Universiteit Nijmegen
De universiteitsbibliotheek van de Radboud Universiteit Nijmegen is heringericht met
Bekijk project

Nemius Klooster in Den Bosch
Het Nemius Klooster in Den Bosch is een prachtig Rijksmonument uit 1928, gebouwd in
Bekijk project