T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Onderwijs
Care Campus te Zwolle

Vervangende nieuwbouw van de Care Campus te Zwolle waarin ondergebracht zijn een multifunctioneel zorgcomplex gericht op speciaal onderwijs waaronder instellingen “Het Ambelt” en “De Twijn”, doveninstituut Bartimeus en kinderrevalidatie Vogellanden, gymzalen voor zowel het schoolcomplex als voor verenigingen, een grootkeuken en kantoren (een en ander verdeeld over meerdere gebouwen en 3 bouwlagen).
HAN HLO te Nijmegen

Het betreft hier de nieuwbouw voor de Hogeschool Arnhem Nijmegen voor Hoger Laboratorium Onderwijs en Onderzoek in Nijmegen. De nieuwbouw is gekoppeld aan de bestaande Hogeschool waardoor een nieuwe vleugel is ontstaan met eenheid in de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Tevens is in dit gebouw het ROC ondergebracht.
Brede School te Groesbeek

Door de nieuwbouw van de Jenaplanschool Adelbrecht – Windekind en de school voor speciaal basisonderwijs Carolus ontstaat een unieke samenwerking tussen twee geheel verschillende onderwijsconcepten, samengebracht in het gebouw en gebruikmakend van elkaars faciliteiten. Een geïntegreerde sportzaal completeert het complex. DKC Totaaltechniek heeft de Werktuigbouwkundige installaties aangebracht.
Helicon te ’s Hertogenbosch

Nieuwbouw school en kantoorgebouw t.b.v. MBO Helicon
Overbetuwe College te Huissen

De bestaande school Overbetuwe College is uitgebreid met een MBO school ROC A12 met de mogelijkheid om gemeenschappelijk van voorradige voorzieningen gebruik te maken. Tevens is de bestaande praktijkvleugel volledig verbouwd. De nieuwbouw betreft algemene ruimten en lokalen gerealiseerd op de praktijkvleugel en verdeeld over 2 verdiepingen. DKC Totaaltechniek heeft in samenwerking met architect, opdrachtgever en overige partijen het ontwerpen, leveren en monteren, in bedrijfstellen en bedrijfsvaardig opleveren van de werktuigbouwkundige installatie verzorgd.
Hendrik Pierson College te Zetten

Werktuigbouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden uitgevoerd ten behoeve van de uitbreiding en de gedeeltelijke verbouwing van het Hendrik Pierson College te Zetten.
Multifunctioneel Centrum Schuytgraaf West te Arnhem

Nieuwbouw Multifunctioneel Centrum in Arnhem waarin zijn ondergebracht een basisschool, gymzaal, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en BSO. DKC Totaaltechniek heeft de volledige werktuigbouwkundige installaties verzorgd. De installatie is in een beperkte ruimte tussen het plafond en de vloer van de 1e verdieping geplaatst. De besteedbare ruimte was minimaal 20 cm en maximaal 40 cm.

Nieuws

Projecten

Transformatie RWS-toren te Arnhem
Het voormalige kantoorgebouw van Rijkswaterstaat (RWS) in Arnhem staat al lange tijd
Bekijk project

Steenfabriek De Bunswaard te Weurt
Steenfabriek De Bunswaard is in 1917 gebouwd en is gelegen aan de Waal. Het
Bekijk project

Europees Keramisch Werk Centrum te Oisterwijk
In bouwteam verband heeft DKC Totaaltechniek ook opdracht gekregen voor de
Bekijk project