T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Werken bij

DKC Totaaltechniek is partner voor technische installaties op maat voor industrie, kennisinstituten en kantoren. DKC Totaaltechniek is een installatiebedrijf dat installatietechniek, koudetechniek en elektra op innovatieve wijze bundelt. Wij zijn een familiebedrijf en kennen een hechte cultuur waarin er voor elkaar wordt gezorgd en men collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan. De begrippen loyaliteit, betrokkenheid en klantgerichtheid zijn sleutelwoorden van de organisatie. 

Werken bij DKC Totaaltechniek betekent werken binnen een gevarieerd team van enthousiaste jonge en oudere ervaren krachten die samen werken aan een goed teamresultaat binnen de divisies Installatietechniek, Koudetechniek en Service & Onderhoud.

Voel jij je aangesproken en denk jij ons team door jouw kwaliteiten te kunnen versterken? Neem dan contact op via personeelszaken@dkc.nl en wij zullen je informeren over de mogelijkheden.

Voor alle vacatures geldt dat acquisitie niet op prijs wordt gesteld.
Onze vacatures

Sr. werkvoorbereider W, grote utiliteitsprojecten
Voor de divisie Installatietechniek zijn wij op zoek naar een:   Senior werkvoorbereider W – grote utiliteitsprojecten Fulltime m/v Als senior werkvoorbereider voor de grote utiliteits
Lees meer - Direct op reageren - Doorsturen

Servicetechnicus
Voor de divisie Service & Onderhoud zijn wij op zoek naar een: Servicetechnicus fulltime m/v Regelen, organiseren, collega's en onderaannemers aansturen, overleggen met de klant maar ook zelf de
Lees meer - Direct op reageren - Doorsturen

Nieuws

Projecten

Outside Broadcasting Vans
Voor Videohouse heeft DKC Totaaltechniek de opdracht gekregen voor het leveren en
Bekijk project

Universiteitsbibliotheek Radboud Universiteit Nijmegen
De universiteitsbibliotheek van de Radboud Universiteit Nijmegen is heringericht met
Bekijk project

Nemius Klooster in Den Bosch
Het Nemius Klooster in Den Bosch is een prachtig Rijksmonument uit 1928, gebouwd in
Bekijk project