T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Samsung airconditioning

Bent u op zoek naar een airco Samsung? Dan bent u bij DKC Totaaltechniek op het juiste adres. Naast de airconditioning Samsung beschikken we ook over airco’s van grote namen als Daikin, Mitsubishi en Panasonic. Bij de airconditioning Samsung kunt u mogelijk zelfs 11% terugvragen van uw aankoopbedrag via de EIA-regeling, omdat de Samsung airco energiezuinig is. Na uw aankoop installeren wij uw airconditioning graag en zorgen we voor het onderhoud.

Waarom een Samsung airconditioning?

In de wereld van klimaatsystemen is Samsung een gevestigde naam. Zoekt u een airconditioning die uw ruimte kan verwarmen en verkoelen? Dan is deze airco geschikt voor u. Immers, een gezond leefklimaat bevordert de motivatie van personeel en zorgt voor comfort in huis. Samsung houdt de technologische ontwikkelingen altijd goed in de gaten. Hierdoor staat de airconditioning Samsung garant voor steeds optimalere, zuinigere apparatuur die uw gezondheid bevordert.

Voordelen airconditioning Samsung

Met een Samsung airco beheerst u zowel de luchtvochtigheid als de temperatuur in een leef- of werkomgeving. U kunt een keuze maken uit een groot assortiment, want wij hebben voor iedere wens, doelstelling en budget een geschikt apparaat. Wellicht een airconditioning Samsung, maar het kan ook zijn dat een ander merk airconditioning beter bij u past. Onze specialisten staan graag voor u klaar met oprecht advies.

Interesse in onze Samsung airco?

Maak vandaag nog een afspraak met onze medewerkers en kies een geschikte airco voor uw omgeving uit. Ons gespecialiseerd personeel staat graag voor u klaar en adviseert u over de beste airco Samsung. Wij zijn telefonisch bereikbaar via (024) 3713 000 of per e-mail: info@dkc.nl.

Nieuws

Klima-Testtechniek online
Vernieuwde website! Klima-Testtechniek, de divisie van Installatiebedrijf DKC
Lees verder

Terugdringen F-gassen
In Europa wordt het gebruik van F-gassen steeds verder teruggedrongen. Dit is
Lees verder

Projecten

Installaties in oude watertoren
Boven in de historische watertoren in Den Bosch bevinden zich moderne technische
Bekijk project

Installaties Graansilo Wehl
DKC legt de W- en E- installatie aan voor de markante Graansilo te Wehl. Het
Bekijk project

Farmaceutische vriesinstallatie
Voor een farmaceutisch bedrijf in het zuiden van Nederland bouwt installatiebedrijf
Bekijk project