T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Ventilatiesysteem woning

Wilt u een ventilatie plaatsen? Onze medewerkers staan graag klaar voor uw ventilatie installatie en de mechanische ventilatie onderhoud. Installeren doen wij overal, of het nu gaat om een ventilatiesysteem in uw woning, uw werkruimte of in een andere omgeving. DKC Totaaltechniek is de specialist als het gaat om ventilatie plaatsen en uw ventilatie installatie. Kijk voor meer informatie gerust op onze site!

Waarom een ventilatie installatie?

Een ventilatie plaatsen zorgt ervoor dat u voortaan zelf bepaalt welke temperatuur het in uw omgeving is. Een bijkomend voordeel is dat u met een ventilatie installatie kunt besparen op uw energiekosten. Dit komt doordat een ventilatiesysteem in uw woning of ergens anders zorgt voor een constante temperatuur, waardoor er niet extra gestookt hoeft te worden voor een hogere temperatuur.

Ventilatie installatie en ventilatie plaatsen zijn bekende begrippen voor DKC. Al meer dan 50 jaar bieden wij onze klant de beste kwaliteit en service. Zo staan wij na de installatie ook klaar voor u als het gaat om mechanische ventilatie onderhoud, zodat de beste kwaliteit behouden blijft.

Mechanische ventilatie onderhoud

De mechanische ventilatie onderhoud is uiterst belangrijk, want door vuil en stoffigheid kan uw ventilatie installatie uiteindelijk enorm slijten. Door een periodieke controle voorkomt u deze vroegtijdige slijtage en kunt u langer genieten van uw ventilatiesysteem in uw woning. Het mechanische ventilatie onderhoud kunt u zelf doen, maar vaak is het beter dit over te laten aan de specialist. Vraag DKC Totaaltechniek gerust over de mogelijkheden – ook reparatiewerkzaamheden behoren tot onze dienst.

Ook een ventilatie plaatsen?

Wij zijn bereikbaar via info@dkc.nl en (024) 371 3000. Twijfelt u nog? Wij staan graag voor u klaar met advies over de installatie of de mechanische ventilatie onderhoud en reparatiewerkzaamheden. 

Nieuws

Klima-Testtechniek online
Vernieuwde website! Klima-Testtechniek, de divisie van Installatiebedrijf DKC
Lees verder

Terugdringen F-gassen
In Europa wordt het gebruik van F-gassen steeds verder teruggedrongen. Dit is
Lees verder

Projecten

Installaties in oude watertoren
Boven in de historische watertoren in Den Bosch bevinden zich moderne technische
Bekijk project

Installaties Graansilo Wehl
DKC legt de W- en E- installatie aan voor de markante Graansilo te Wehl. Het
Bekijk project

Farmaceutische vriesinstallatie
Voor een farmaceutisch bedrijf in het zuiden van Nederland bouwt installatiebedrijf
Bekijk project