T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Verwarming installatie  

DKC totaaltechniek is een ervaren partner als het gaat om verwarming installatie en aanleg. Op een hoogwaardige manier een verwarming installeren vraagt het uiterste van onze installateurs verwarming. Het zijn specialisten die in elke omgeving, woon-, werk- of opslagruimte een optimaal renderende verwarming aanleggen.

Laat uw verwarming installeren door ervaren installateurs

Een verwarming installeren vraagt kennis en kunde van onze installateurs verwarming. Wij garanderen u dat onze mensen het vak van verwarming installeren en verwarming aanleggen tot

in de puntjes beheersen. Niet alleen dankzij de ervaring van onze medewerkers, maar ook doordat ze voortdurend worden bijgeschoold.

De installateurs zijn altijd op de hoogte van de nieuwste techniek en draaien hun hand niet om voor

de meest innovatieve verwarming installatie. Een verwarming installeren en aanleggen conform de laatste veiligheidseisen is voor onze installateurs de dagelijkse praktijk.

Hoog rendement uit uw verwarming installatie

Door de grote kennis van de laatste verwarming installatie, kunnen onze installateurs verwarming u optimaal adviseren hoe u het rendement uit uw cv-installatie optimaliseert voor de woon-, werk- of slaapruimte waar u een nieuwe verwarming installatie aanbrengt. DKC stemt uw cv-ketel, thermostaat en radiatoren van uw verwarming installatie feilloos op elkaar af, zodat een hoog rendement gegarandeerd is.

Laat uw verwarming installeren en ervaar het comfort!

Bij een verwarming installeren kijken onze installateurs verwarming voortdurend naar de comfortbehoefte en gebruikerswensen. Het verwarmen van een bedrijfspand vraagt om een goede verwarmingsinstallatie. Niet alleen het aanleggen van een verwarming moet met zorg gebeuren, ook het onderhoud vraagt de voortdurende aandacht van onze installateurs.

Periodiek onderhoud

De monteurs van DKC totaaltechniek controleren periodiek de cv-ketel en zien er op toe dat het water de juiste temperatuur heeft, dat de circulatiepomp zijn werk doet en dat de radiotoren de gewenste hoeveelheid warmte afgeven. De DKC installateur verwarming is de specialist die u comfort brengt.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. Bel naar (024)-3713000 of stuur een e-mail naar info@dkc.nl.

Nieuws

Een symbolisch hoogte punt
Voor de Stichting Studentenhuisvesting zijn we bezig met de ombouw van een voormalig
Lees verder

DKC zet zwaar in op duurzaamheid!
Bedrijven hebben meerdere motieven om te veranderen. DKC Totaaltechniek wil in de
Lees verder

Projecten

Bison Bowling
DKC heeft op 6 januari van dit jaar het project ‘Bison Bowling’ in
DHL
Op het braakliggende terrein  bij Bijsterhuizen komt een nieuw
Bekijk project

Nathan
DKC heeft opdracht voor het leveren en monteren van de E, W en M&R installaties
Bekijk project