T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Verwarming lucht

Een comfortabele leef- en woonomgeving creëren door de verwarming van lucht kennen we ook wel onder de naam hete lucht verwarming. DKC totaaltechniek, een expert op het gebied van aanleg en onderhoud aan verwarming, is een specialist op het gebied van heteluchtverwarming in huis/utiliteit. Naast het aanleggen, verzorgt DKC ook het heteluchtverwarming onderhoud; een specialistische klus die alleen uitgevoerd kan worden door ervaren kenners uit de installatietechniek.

Een aangenaam huis met heteluchtverwarming

Het verwarmen van een huis via heteluchtverwarming vraagt om een aparte installatie. Bij hete luchtverwarming gaat het om de verwarming van lucht. Door de lucht te verwarmen ontstaat snel een aangename warmte in uw huis of kantoor. Met name de toepassing van heteluchtverwarming in huis is bij veel mensen populair. Dat is mede te danken aan het comfort dat wordt geboden en het gezonde klimaat dat ontstaat door de verwarming van lucht.

Hete lucht verwarming zorgt voor een goed leefcomfort

Hete luchtverwarming is als verwarmingssysteem uitstekend in staat een aangenaam en goed leefcomfort te garanderen aan bewoners. Daar staat tegenover dat hete lucht verwarming het uiterste vraagt van de kennis en kunde en van de installatietechnische partner; de installatie is moeilijk en de toe te passen kennis is zeer specifiek. Ook voor onderhoud aan heteluchtverwarming is vakkennis een eerste vereiste. Gelukkig heeft DKC met meer dan 50 jaar ervaring ruime kennis in huis.

De voordelen van verwarming lucht

Het voordeel van hete lucht verwarming is het feit dat de verwarming werkt zonder de radiatoren en leidingen, die maken dat een traditioneel verwarmingssysteem veelal niet al te aantrekkelijk oogt. U krijgt met hete luchtverwarming in huis dus meer ruimte. Kiest u voor de verwarming van lucht, dan worden de vertrekken sneller aangenaam; lucht verwarmt sneller dan water. Ook hebt u grote kans dat u de stookkosten aanzienlijk omlaag kunt brengen. Tevens is heteluchtverwarming in onderhoud kostentechnisch gezien een bijzonder aantrekkelijke optie.

Voor vrijblijvend advies neemt u gerust contact op via: (024)-3713000 of info@dkc.nl. 

Nieuws

Een symbolisch hoogte punt
Voor de Stichting Studentenhuisvesting zijn we bezig met de ombouw van een voormalig
Lees verder

DKC zet zwaar in op duurzaamheid!
Bedrijven hebben meerdere motieven om te veranderen. DKC Totaaltechniek wil in de
Lees verder

Projecten

Bison Bowling
DKC heeft op 6 januari van dit jaar het project ‘Bison Bowling’ in
DHL
Op het braakliggende terrein  bij Bijsterhuizen komt een nieuw
Bekijk project

Nathan
DKC heeft opdracht voor het leveren en monteren van de E, W en M&R installaties
Bekijk project