T: (024)-3713000 algemeen
T: (024)-3713030 service
E: info@dkc.nl
DKC voor:

Verwarming lucht

Een comfortabele leef- en woonomgeving creëren door de verwarming van lucht kennen we ook wel onder de naam hete lucht verwarming. DKC totaaltechniek, een expert op het gebied van aanleg en onderhoud aan verwarming, is een specialist op het gebied van heteluchtverwarming in huis/utiliteit. Naast het aanleggen, verzorgt DKC ook het heteluchtverwarming onderhoud; een specialistische klus die alleen uitgevoerd kan worden door ervaren kenners uit de installatietechniek.

Een aangenaam huis met heteluchtverwarming

Het verwarmen van een huis via heteluchtverwarming vraagt om een aparte installatie. Bij hete luchtverwarming gaat het om de verwarming van lucht. Door de lucht te verwarmen ontstaat snel een aangename warmte in uw huis of kantoor. Met name de toepassing van heteluchtverwarming in huis is bij veel mensen populair. Dat is mede te danken aan het comfort dat wordt geboden en het gezonde klimaat dat ontstaat door de verwarming van lucht.

Hete lucht verwarming zorgt voor een goed leefcomfort

Hete luchtverwarming is als verwarmingssysteem uitstekend in staat een aangenaam en goed leefcomfort te garanderen aan bewoners. Daar staat tegenover dat hete lucht verwarming het uiterste vraagt van de kennis en kunde en van de installatietechnische partner; de installatie is moeilijk en de toe te passen kennis is zeer specifiek. Ook voor onderhoud aan heteluchtverwarming is vakkennis een eerste vereiste. Gelukkig heeft DKC met meer dan 50 jaar ervaring ruime kennis in huis.

De voordelen van verwarming lucht

Het voordeel van hete lucht verwarming is het feit dat de verwarming werkt zonder de radiatoren en leidingen, die maken dat een traditioneel verwarmingssysteem veelal niet al te aantrekkelijk oogt. U krijgt met hete luchtverwarming in huis dus meer ruimte. Kiest u voor de verwarming van lucht, dan worden de vertrekken sneller aangenaam; lucht verwarmt sneller dan water. Ook hebt u grote kans dat u de stookkosten aanzienlijk omlaag kunt brengen. Tevens is heteluchtverwarming in onderhoud kostentechnisch gezien een bijzonder aantrekkelijke optie.

Voor vrijblijvend advies neemt u gerust contact op via: (024)-3713000 of info@dkc.nl. 

Nieuws

ISO certificaat 14001 behaald
DKC Totaaltechniek heeft het ISO certificaat 14001 behaald! Op 15 oktober 2014
Lees verder

Projecten

Oude watertoren te Den Bosch
Boven in de historische watertoren in Den Bosch bevinden zich moderne technische
Bekijk project

Graansilo te Wehl
DKC Totaaltechniek legt de W- en E-installaties aan voor de markante Graansilo te
Bekijk project

Farmaceutische vriesinstallatie
Voor een farmaceutisch bedrijf in het zuiden van Nederland bouwt DKC Totaaltechniek
Bekijk project