Airconditioning

Wist u dat de beste deals worden gesloten bij 18,4 °C en dat kleding passen het beste gaat bij 19,5 °C? Omzetgroei, mede mogelijk gemaakt door het juiste binnenklimaat! Of het nu gaat om een klimaatkamer, laboratorium, kantorencomplex, winkelcentrum of een productiehal: wij hebben altijd een oplossing om de ideale klimaatcondities te realiseren voor de zakelijke markt.

Altijd het juiste klimaat
Heeft uw bedrijf te maken met een slecht binnenklimaat? Bijvoorbeeld door de combinatie van een plat dak en beperkte ventilatiemogelijkheden? Of vanwege een verouderde airco? Ook dan helpen de technisch adviseurs u bij het ontwerpen van een systeem dat niet alleen de temperatuur, maar ook de luchtkwaliteit optimaliseert. Ook voor ruimten waar specifieke klimaatcondities gewenst zijn, zoals in de foodsector, laboratoria en voor het bewaren van documenten, beschikken wij over de juiste technieken.

Energiezuinig
Bij ons kunt u kiezen uit de topmerken zoals Mitsubishi, Toshiba en Daikin. Met deze merken bent u verzekerd van een energiezuinige installatie die in veel gevallen ook nog eens onder de EIA-regeling vallen zodat u mogelijk een aanzienlijk fiscaal voordeel kunt behalen bij voorbereiding en installatie van de klimaatbeheersingsinstallatie.

Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in met uw vraag betreffende de energiezuinige airconditioning. Wij nemen binnenkort contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht