Luchtbehandeling

Is het in uw pand weleens benauwd of te warm? Zijn de werkruimte juist moeilijk te verwarmen of ruikt het niet prettig? Een goede luchtbehandelingsinstallatie lost deze problemen op. De combinatie van verwarming, koeling (airco), luchtbevochtiging en ventilatie in één systeem moet goed afgestemd zijn op het gebouw en het gebruik daarvan.

Luchtkwaliteit en prestaties

Het binnenklimaat heeft invloed op de prestaties van uw medewerkers en het gevoel van welbevinden. Een benauwd gevoel kan met de temperatuur te maken hebben, maar wordt meestal veroorzaakt door een te laag zuurstofgehalte en een te hoog CO2-gehalte in de lucht. Een te hoge vochtigheid kan vervelende luchtjes veroorzaken en het benauwde gevoel versterken. Is de lucht te droog, dan krijgen mensen juist weer last van de ogen en voelt het binnenklimaat ook niet comfortabel aan.

Bij het verbeteren van de luchtkwaliteit gebruiken wij verschillende technieken. Luchtvochtigheid, temperatuur, luchtkwaliteit en ventilatie moeten op elkaar worden afgestemd. Daarom moet de luchtbehandelingsinstallatie perfect aansluiten bij de functie van het gebouw. Wij hebben hiervoor de juiste expertise in huis.