Meet- en regeltechniek

DKC werkt volgens de nieuwste inzichten op het gebied van meet- en regeltechniek. Intelligente elektronica en software die worden gebruikt voor gebouwenautomatisering hebben als doel een gezond en productief binnenklimaat te creëren met een duurzame energiehuishouding.

  • Op maat ontworpen en geïnstalleerd
  • Altijd de voordelen van de nieuwste techniek
  • Bedrijfszeker en duurzaam dankzij service en onderhoud
  • Korte terugverdientijd

Wij werken aan gebouwgebonden installaties voor energiezuinige en gezonde kantoorgebouwen, productiehallen, laboratoria, schoolgebouwen, ziekenhuizen, winkelcentra, congreshallen en wooncomplexen. Wij verzorgen meet- en regeltechniek voor installaties op het gebied van onder meer klimaat, energie, verlichting, zonwering, koeling, brand- en inbraakbeveiliging, comfortregelingen, liften en toegangssystemen.

Ontzorgen of zelfbediening

Een deel van onze klanten wil de bediening van hun installaties zelf in de hand houden. Wij zorgen dan voor een gebruiksvriendelijke bediening en deskundige ondersteuning. Anderen worden graag ontzorgt en willen geen omkijken hebben naar de installaties. In dat geval kunnen wij optimaal werkende installaties garanderen door beheer en bediening op afstand.

Een optimaal werkende installatie

Dankzij research en innovaties worden installaties steeds zuiniger. Om een energiezuinige installatie ook zuinig te gebruiken, moet het regelsysteem optimaal zijn afgesteld en op de juiste manier bediend worden. Hiervoor ontwerpen, maken en onderhouden wij schakelkasten en programmatuur op maat voor de doelstellingen van uw gebouw.

Partner

Wij zijn partner van het toonaangevende merk Priva. Dit betekent dat onze gekwalificeerde vakmensen onder meer door Priva worden opgeleid en volledig zijn ingevoerd in de actuele procedures en systemen.