Koudetechniek

DKC Totaaltechniek staat al ruim 55 jaar garant voor een probleemloze werking van vaak kwetsbare koelprocessen. Wij leveren koudetechniek en klimaattechniek voor productieomgevingen, conditionering en testsituaties.

Koeling en klimaat-testtechniek

Wij beheersen het totale werkveld van koudetechniek: van ontwerp tot installatie tot onderhoud en van industriële koelinstallaties en bedrijfskoelingen tot airco’s, temperatuur- en klimaatsimulaties en speciale producten zoals voor testlaboratoria en andere onderzoeksomgevingen.

Uw klimaatoplossing

Wij kiezen samen met u de klimaatoplossing die voldoet in uw omgeving en past bij uw wensen en eisen. Dit gebeurt op basis van onze jarenlange ervaring, de meest innovatieve techniek en binnen uw budget.

Onze werkgebieden zijn:

Wij zijn gekwalificeerd NVKL-lid
Klik op de link voor de NVKL gedragscode

Beleidsverklaring (BRL100)
DKC Totaaltechniek is een betrokken onderneming. Wij zijn persoonlijk betrokken bij opdrachtgevers, relaties, medewerkers, onze nabije omgeving en de wereld waarin wij leven en werken. Daarom zijn duurzame relaties, techniek en materialen ons uitgangspunt. Samen gaan we dagelijks de uitdaging aan om verwachtingen waar te maken en te overtreffen.

DKC Totaaltechniek ontwerpt, installeert, inspecteert en onderhoud werktuigbouwkundige-, elektrotechnische-, en koelinstallaties welke voldoen aan de huidige wetgeving. Ons streven is om steeds verder te gaan met het ontwerpen van (koel) installaties met een zo laag mogelijke impact op het milieu zoals onder andere door het toepassen van koudemiddel met een zo laag mogelijke GWP.