Koudetechniek

DKC Totaaltechniek staat al ruim 55 jaar garant voor een probleemloze werking van vaak kwetsbare koelprocessen. Wij leveren koudetechniek en klimaattechniek voor productieomgevingen, conditionering en testsituaties.

Wij beheersen het totale werkveld van koudetechniek: van ontwerp tot installatie tot onderhoud en van industriële koelinstallaties en bedrijfskoelingen tot airco’s, temperatuur- en klimaatsimulaties en speciale producten zoals voor testlaboratoria en andere onderzoeksomgevingen.

Wij kiezen samen met u de klimaatoplossing die voldoet in uw omgeving en past bij uw wensen en eisen. Dit gebeurt op basis van onze jarenlange ervaring, de meest innovatieve technieken en binnen uw budget.

Industriele koelinstallaties

In de industrie moeten koelinstallaties voldoen aan hoge kwaliteitseisen en daarbij zeer efficiënt en energiezuinig presteren. Ook moet voldaan worden aan (Europese)normen voor emissies. DKC Koudetechniek is een bekende speler in de markt voor industriële koelinstallaties. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden installaties en zijn voor eventuele storingen 24 uur per dag bereikbaar.

Met een industriële koelinstallatie van DKC Koeltechniek kunt u rekenen op een installatie die exact voldoet aan de door u gestelde specificaties en de actuele wet- en regelgeving en die dankzij innovatieve techniek zeer energiezuinig presteert. Installatiebedrijf DKC Totaaltechniek werkt altijd volgens de planning, is flexibel t.o.v. uw wensen en we houden ons aan de afspraken.

Bedrijfskoeling

Of u nu op zoek bent naar kleine, eenvoudige koelcellen of naar volledig geautomatiseerde, energiezuinige grote koel- of vriessystemen, bestaande uit één of meerdere ruimten, DKC Koudetechniek realiseert het voor u. Wij verzorgen het innovatieve ontwerp én bouwen, leveren en monteren de complete installatie.Onze koelsystemen zorgen ervoor dat uw producten bij optimale condities worden bewaard. Stel dat er toch een keer een storing optreedt, dan staat onze zeer goed toegeruste servicedienst 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gereed voor u.

AGF Koeling

Het telen, bewaren, vervoeren en verhandelen van groente en fruit vergt dagelijks uw aandacht. Voor, tijdens en na het seizoen: de processen rondom uw gewassen zijn altijd kritisch. Groente en fruit moet vaak voor langere periodes op kwaliteit gehouden worden. U wilt daarom blindelings kunnen vertrouwen op uw machines en installaties.

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in nieuwbouw, onderhoud en renovatie van ULO koel- en vriescellen. Van een enkele cel tot een groter complex. Samen met u ontwerpt en installeert DKC Koudetechniek een installatie die op uw vragen en wensen is afgestemd.

  • Hoe energiezuinig moet de installatie zijn?
  • Aan welke specificaties moet hij voldoen?
  • Wilt u de installatie op afstand controleren?
  • Zijn de koelcellen goed beveiligd?

Vragen waarop wij samen met u een antwoord formuleren. Het resultaat: een efficiënt koelsysteem waar u dagelijks op kunt vertrouwen.

Airconditioning

Wist u dat de beste deals worden gesloten bij 18,4 °C en dat kleding passen het beste gaat bij 19,5 °C? Omzetgroei, mede mogelijk gemaakt door het juiste binnenklimaat! Of het nu gaat om een kantoor, winkel, kantorencomplex, winkelcentrum, productiehal of een laboratorium: wij hebben altijd een oplossing om de ideale klimaatcondities te realiseren.

Heeft uw bedrijf te maken met een slecht binnenklimaat? Bijvoorbeeld door de combinatie van een plat dak en beperkte ventilatiemogelijkheden? Of vanwege een verouderde airco? Ook dan helpen de technisch adviseurs u bij het ontwerpen van een systeem dat niet alleen de temperatuur, maar ook de luchtkwaliteit optimaliseert. Ook voor ruimten waar specifieke klimaatcondities gewenst zijn, zoals in de foodsector, laboratoria en voor het bewaren van documenten, beschikken wij over de juiste technieken.

Bij ons kunt u kiezen uit de topmerken zoals Daikin,Panasonic, Carrier en Mitsubishi. Met deze merken bent u verzekerd van een energiezuinige installatie die in veel gevallen ook nog eens onder de EIA-regeling vallen zodat u mogelijk een aanzienlijk fiscaal voordeel kunt behalen bij voorbereiding en installatie van de klimaatbeheersingsinstallatie.

Klimaatsimulatie

Voor u is niets belangrijker dan het kunnen uitvoeren van nauwkeurige, constante en reproduceerbare testen voor uw producten. U bent op zoek naar een begaanbare klimaatkamer, klimaatkast of een klimaatinstallatie. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren, ontwerpen en produceren voor u installaties met exacte prestaties.

Voor onze vaste klantenkring, bestaande uit o.a. diverse universiteiten, de chemische industrie, de farmacie en foodtechnologie, zijn wij reeds jarenlang een professionele partner.

Speciale producten

U levert een product of dienst waarbij de klimatologische omstandigheden en luchtkwaliteit zeer kritisch zijn, zeer extreem of beide. Wij zijn in staat voor alle mogelijke specificaties speciale kasten, kamers en (mobiele) luchtbehandelingsunits te ontwerpen en te realiseren.

Voor sommige doeleinden is het bereik van temperatuur, luchtvochtigheid of het gehalte van bepaalde gassen niet alleen extreem, maar de meetwaarden moeten ook zeer exact bepaald worden. Voor de enthousiaste technici van DKC Totaaltechniek is dit een uitdaging die zij graag aangaan. 

Klik op de link om onze speciale procuten te bekijken http://www.klima-testtechniek.nl/

NVKL

Wij zijn gekwalificeerd NVKL-lid, Klik op de link voor de NVKL gedragscode

BRL100

Beleidsverklaring (BRL100) DKC Totaaltechniek is een betrokken onderneming. Wij zijn persoonlijk betrokken bij opdrachtgevers, relaties, medewerkers, onze nabije omgeving en de wereld waarin wij leven en werken. Daarom zijn duurzame relaties, techniek en materialen ons uitgangspunt. Samen gaan we dagelijks de uitdaging aan om verwachtingen waar te maken en te overtreffen.

DKC Totaaltechniek ontwerpt, installeert, inspecteert en onderhoud werktuigbouwkundige-, elektrotechnische-, en koelinstallaties welke voldoen aan de huidige wetgeving. Ons streven is om steeds verder te gaan met het ontwerpen van (koel) installaties met een zo laag mogelijke impact op het milieu zoals onder andere door het toepassen van koudemiddel met een zo laag mogelijke GWP.