Industriële koelinstallaties

In de industrie moeten koelinstallaties voldoen aan hoge kwaliteitseisen en daarbij zeer efficiënt en energiezuinig presteren. Ook moet voldaan worden aan (Europese)normen voor emissies. DKC Koudetechniek is een bekende speler in de markt voor industriële koelinstallaties. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden installaties en zijn voor eventuele storingen 24 uur per dag bereikbaar.

Grondige voorbereiding

DKC bouwt en onderhoudt onder meer koelinstallaties voor groente- en fruitbewaring, vriescellen, distributiecellen en geconditioneerde werkruimten. Om er zeker van te zijn dat wij de koelinstallatie leveren die voldoet aan uw wensen, zorgen wij voor een gedegen oriëntatie en inventarisatie van eisen en wensen.

Afspraak is afspraak

Met een industriële koelinstallatie van DKC Koeltechniek kunt u rekenen op een installatie die exact voldoet aan de door u gestelde specificaties en de actuele wet- en regelgeving en die dankzij innovatieve techniek zeer energiezuinig presteert. Installatiebedrijf DKC Totaaltechniek werkt altijd volgens de planning, is flexibel t.o.v. uw wensen en we houden ons aan de afspraken.