25 jaar toewijding aan DKC Totaaltechniek!

Met grote trots en waardering willen we aankondigen dat twee van onze gewaardeerde teamleden, Bob Verpoort en Christian Lamers, op 1 september 2023 het prachtige mijlpaal van 25 jaar in dienst bij DKC Totaaltechniek bereiken.

Een zilveren jubileum

Bob en Christian hebben ongetwijfeld een onuitwisbare stempel gedrukt op onze organisatie. Hun expertise, vastberadenheid en inzet hebben bijgedragen aan het vormgeven van DKC Totaaltechniek tot wat het vandaag is. Gedurende hun carrières hebben ze niet alleen technische excellentie getoond, maar ook teamwork, leiderschap en een ongeëvenaarde positieve houding die onze werkomgeving heeft verrijkt.

Bedankt voor de vijfsterrenprestatie

Het bereiken van deze mijlpaal is een gelegenheid om niet alleen hun professionele successen te vieren, maar ook om hen persoonlijk te bedanken voor hun onvermoeibare inzet en bijdragen aan ons bedrijf. Hun toewijding is een voorbeeld voor ons allen en we zijn dankbaar voor de inspiratie die ze bieden aan hun collega’s.

Bob en Christian, namens het hele team van DKC Totaaltechniek, willen we jullie van harte feliciteren met deze mijlpaal. Jullie inzet en toewijding zijn een bron van inspiratie voor ons allemaal. We kijken uit naar nog vele jaren van samenwerking en succes!

 

Gerelateerde artikelen

Ruim 1,5 jaar geleden zijn wij gestart met de renovatie van het voormalig Canisius college in Nijmegen met de bouw van 120 appartementen. 100 appartementen in het voormalig Canisius en 20 in de nieuwbouw
Op vrijdag 3 november stond de jaarlijkse Building Day op het programma voor alle medewerkers van DKC Totaaltechniek. Deze dag stond in het teken van teambuilding en veiligheid. Het evenement vond plaats bij Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg, waar een gevarieerd programma met activiteiten werd georganiseerd, gericht op het belichten van de kernwaarden van DKC.
Afgelopen jaar hebben we al groot feest gevierd. In 2022 was het namelijk het 60-jarig bestaan van DKC. Maar als je dacht dat we hierna klaar zijn met al dat feesten kunnen we je mededelen dat dat voorlopig nog niet gaat gebeuren.
Je zal hem vast al wel hebben zien staan of rijden, de nieuwste DKC bus! De fantastische mensen van Press Power hebben ervoor gezorgd dat ons nieuwe Volkswagen busje er helemaal kleurrijk en in DKC stijl uit ziet!
Zaterdag 23 september was het weer zover, de jaarlijkse techniekdag op het Technovium in Nijmegen! Net zoals voorgaande jaren waren wij ook dit jaar weer van de partij.