25 jaar toewijding aan DKC Totaaltechniek!

Met grote trots en waardering willen we aankondigen dat twee van onze gewaardeerde teamleden, Bob Verpoort en Christian Lamers, op 1 september 2023 het prachtige mijlpaal van 25 jaar in dienst bij DKC Totaaltechniek bereiken.

Een zilveren jubileum

Bob en Christian hebben ongetwijfeld een onuitwisbare stempel gedrukt op onze organisatie. Hun expertise, vastberadenheid en inzet hebben bijgedragen aan het vormgeven van DKC Totaaltechniek tot wat het vandaag is. Gedurende hun carrières hebben ze niet alleen technische excellentie getoond, maar ook teamwork, leiderschap en een ongeëvenaarde positieve houding die onze werkomgeving heeft verrijkt.

Bedankt voor de vijfsterrenprestatie

Het bereiken van deze mijlpaal is een gelegenheid om niet alleen hun professionele successen te vieren, maar ook om hen persoonlijk te bedanken voor hun onvermoeibare inzet en bijdragen aan ons bedrijf. Hun toewijding is een voorbeeld voor ons allen en we zijn dankbaar voor de inspiratie die ze bieden aan hun collega’s.

Bob en Christian, namens het hele team van DKC Totaaltechniek, willen we jullie van harte feliciteren met deze mijlpaal. Jullie inzet en toewijding zijn een bron van inspiratie voor ons allemaal. We kijken uit naar nog vele jaren van samenwerking en succes!

 

Gerelateerde artikelen

Van donderdag 9 mei tot en met vrijdag 10 mei is DKC Totaaltechniek gesloten in verband met Hemelvaart. Wij zijn echter nog steeds beschikbaar voor spoedgevallen via onze serviceafdeling. Vanaf maandag 13 mei zijn wij weer geopend en staan we klaar om u van dienst te zijn. Wij wensen u fijne dagen toe!