Alweer feest bij DKC!

Afgelopen jaar hebben we al groot feest gevierd. In 2022 was het namelijk het 60-jarig bestaan van DKC. Maar als je dacht dat we hierna klaar zijn met al dat feesten kunnen we je mededelen dat dat voorlopig nog niet gaat gebeuren.

Een sterke start

Afgelopen jaar hebben we al groot feest gevierd. In 2022 was het namelijk het 60-jarig bestaan van DKC dat in 1962 is opgericht door Jan Dekkers met hulp van zoon Frans.

Jan en Frans hebben er in die tijd samen voor gezorgd dat DKC een vlotte start heeft gehad en al snel uitgroeide.

Na 6 jaar als vader en zoon samen te hebben gewerkt nam Frans het stokje in 1968 volledig over. Frans zorgde er in de komende 20 jaar voor dat DKC Totaaltechniek uit zou groeien tot een mooi bedrijf met nog meer opdrachtgevers.

In 1988 kwamen zonen Roland en Frank hun vader helpen, om daarna in 1993 het bedrijf officieel over te nemen. Wat inmiddels alweer 30 jaar geleden is. In deze 30 jaar hebben Roland en Frank ervoor gezorgd dat DKC een nog sterker bedrijf is geworden. Nog een reden om feest te vieren.

Natuurlijk bleven we nog even door dansen met het 50-jarig bestaan van Van Santvoort. Het bedrijf werd in 2021 overgenomen en zo bereidde DKC zich uit met nog 50 extra geweldige mensen uit de elektrotechniek wereld. Afgelopen april hebben we al deze mijlpalen al groots gevierd.

Frank 60 jaar!

Maar als je dacht dat we hierna klaar zijn met al dat feesten kunnen we je mededelen dat dat voorlopig nog niet gaat gebeuren.

Gister vierde we namelijk een bijzondere mijlpaal. Frank gaat zijn grote broer achterna en mocht gister dan ook eindelijk 60 kaarsjes uitblazen! Mede door Frank zijn visie en leiderschap is het bedrijf, dat inmiddels al meer dan 60 jaar geleden opgezet is door zijn opa en vader, gevormd tot het bedrijf wat het vandaag de dag is. Hier zijn wij als onderdeel van dit leuke en gezellige familiebedrijf heel dankbaar en trots op. Daarom proostte wij gisteren op Frank en wensen we hem nog vele succesvolle en gezonde jaren!

Gerelateerde artikelen

Ruim 1,5 jaar geleden zijn wij gestart met de renovatie van het voormalig Canisius college in Nijmegen met de bouw van 120 appartementen. 100 appartementen in het voormalig Canisius en 20 in de nieuwbouw
Op vrijdag 3 november stond de jaarlijkse Building Day op het programma voor alle medewerkers van DKC Totaaltechniek. Deze dag stond in het teken van teambuilding en veiligheid. Het evenement vond plaats bij Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg, waar een gevarieerd programma met activiteiten werd georganiseerd, gericht op het belichten van de kernwaarden van DKC.
Je zal hem vast al wel hebben zien staan of rijden, de nieuwste DKC bus! De fantastische mensen van Press Power hebben ervoor gezorgd dat ons nieuwe Volkswagen busje er helemaal kleurrijk en in DKC stijl uit ziet!
Zaterdag 23 september was het weer zover, de jaarlijkse techniekdag op het Technovium in Nijmegen! Net zoals voorgaande jaren waren wij ook dit jaar weer van de partij.