Terug naar overzicht

Beste Gelderse Familiebedrijf van 2019

Beste Gelderse Familiebedrijf van 2019

Met trots kunnen wij melden dat wij de prijs voor Beste Gelderse Familiebedrijf van 2019 in ontvangst hebben mogen nemen!

Uit ruim 40 familiebedrijven kwam de jury, bestaande uit Marius Prins (ceo Oost NL), Rob Banken (ceo Banken Champignons), Remco Vos (ceo van de Klok Logistics), Daisy Vliegenthart (CDA-Statenlid), Wilma Hilvers (directeur bakkerij Hilvers en winnaar van vorig jaar) en Martin Ruiter (voorzitter VNO NCW Midden), tot een top drie. Crematorium Hart van Berkelland uit Haarlo, BIA Beton uit Niftrik en DKC Totaaltechniek.

Uiteindelijk heeft de jury ons uitgeroepen tot winnaar van de Gelders Familiebedrijven Award 2019. De jury heeft de volgende woorden uitgesproken: 'Een echt Gelders Familiebedrijf met een goed bestuur en organisatie, welke de meest moderne en technische architectuur en service levert in combinatie met de intrinsieke maatschappelijke betrokkenheid en bijdragen'. 

Trots zijn wij ook op onze medewerkers zonder hen was dit niet mogelijk geweest. Ook danken wij onze klanten voor het vertrouwen. 

De award is een initiatief van het Gelders Familiebedrijven Gilde.