Dag van het werkplezier

Bij DKC Totaaltechniek staat werkplezier hoog in het vaandel. Dat klinkt misschien een beetje als een dooddoener, want welk bedrijf vindt dat nou niet belangrijk. Toch willen we je graag vertellen waarom werkplezier voor ons zo belangrijk is en hoe wij, dag in, dag uit, ons stinkende best doen om een flinke dosis endorfine bij onze mensen aan te wakkeren.

Een positieve werkcultuur

Als toonaangevend installatiebedrijf begrijpen we dat een gelukkig en tevreden team niet alleen leidt tot betere resultaten, maar ook tot een positieve werkomgeving waarin iedereen floreert. En dat vormt dan weer de basis voor het werkplezier. We proberen een omgeving te creëren waarin onze medewerkers zich gewaardeerd, betrokken en ondersteund voelen. Dit doen we door open communicatie te stimuleren, waardering te tonen voor ieders inzet en ideeën te omarmen. Het resultaat is een team dat met enthousiasme en trots aan de slag gaat.

Blik van waardering

Teamwork en samenwerking

Werkplezier wordt ook bevorderd door teamwork en samenwerking. Bij DKC Totaaltechniek moedigen we onze medewerkers aan om samen te werken, kennis te delen en elkaar te ondersteunen. We geloven dat door samen te werken, we sterker staan en betere resultaten behalen. Bovendien creëert het een gevoel van saamhorigheid en plezier in het werk.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

We begrijpen dat werknemers gemotiveerd en betrokken blijven wanneer ze de mogelijkheid hebben om zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Daarom investeren we in trainingen, workshops en opleidingen om de vaardigheden en kennis van onze medewerkers te verbeteren. Door groeikansen te bieden, stimuleren we het
werkplezier en de motivatie binnen ons team.

Waardering en erkenning

Naast de kansen die we bieden, verliezen we ook de huidige prestaties niet uit het oog. We weten dat onze mensen zich iedere dag weer voor de volle 100% inzetten om er een mooie dag van te maken. Dat waarderen we enorm. We doen dan ook ons best om die inzet en prestaties te erkennen. Successen worden samen gevierd en de complimenten vliegen je bij ons om de oren.

Een tevreden team

We blijven peilen hoe de vlag erbij hangt bij onze mensen. Zo zijn we onlangs stad en land doorgereden om hen zelf eens te vragen hoe de vlag erbij hangt en hoewel het vooral veel
plezier was, hebben we ook belangrijke gesprekken gevoerd om te begrijpen wat onze toppers nodig hebben om het werkplezier naar een hoger niveau te tillen. We hebben
geluisterd naar hun ideeën, suggesties en feedback om ervoor te zorgen dat we als team groeien en bloeien.

Werken bij

Zin om ook iedere dag met plezier naar je werk te gaan? Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze toppers die ons team komen versterken. Check alle openstaande vacatures: werkenbijdkc.nl of op evansantvoort.nl/vacatures.

Gerelateerde artikelen

Ruim 1,5 jaar geleden zijn wij gestart met de renovatie van het voormalig Canisius college in Nijmegen met de bouw van 120 appartementen. 100 appartementen in het voormalig Canisius en 20 in de nieuwbouw
Op vrijdag 3 november stond de jaarlijkse Building Day op het programma voor alle medewerkers van DKC Totaaltechniek. Deze dag stond in het teken van teambuilding en veiligheid. Het evenement vond plaats bij Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg, waar een gevarieerd programma met activiteiten werd georganiseerd, gericht op het belichten van de kernwaarden van DKC.
Afgelopen jaar hebben we al groot feest gevierd. In 2022 was het namelijk het 60-jarig bestaan van DKC. Maar als je dacht dat we hierna klaar zijn met al dat feesten kunnen we je mededelen dat dat voorlopig nog niet gaat gebeuren.
Je zal hem vast al wel hebben zien staan of rijden, de nieuwste DKC bus! De fantastische mensen van Press Power hebben ervoor gezorgd dat ons nieuwe Volkswagen busje er helemaal kleurrijk en in DKC stijl uit ziet!
Zaterdag 23 september was het weer zover, de jaarlijkse techniekdag op het Technovium in Nijmegen! Net zoals voorgaande jaren waren wij ook dit jaar weer van de partij.