Dat verdient een staande ovatie!

Nijmegen - Het is feest bij DKC Totaaltechniek! Onze fantastische medewerker, Carlijn, heeft een heldhaftige prestatie geleverd tijdens de vierdaagseweek in Nijmegen. Met een stralende lach en een onvermoeibare geest heeft zij niet minder dan 40 kilometer per dag afgelegd.

Het is feest bij DKC Totaaltechniek!

Carlijn heeft zich maandenlang voorbereid op dit uitdagende evenement, en haar toewijding en doorzettingsvermogen hebben zeker vruchten afgeworpen. Onder het gloeiende zomerzonnetje en met een onvermoeibare geest heeft ze zichzelf overtroffen en de finishlijn gehaald met een stralende glimlach op haar gezicht.

Epische wandeltocht

Met haar karakteristieke doorzettingsvermogen en haar vastberadenheid heeft Carlijn zich tot in de puntjes voorbereid op deze epische wandeltocht. We hebben haar zien oefenen tijdens de lunchpauzes, met een broodje kaas in één hand en wandelstokken in de andere. Carlijn, je hebt ons echt doen geloven dat multitasking mogelijk is!

En toen kwam de grote dag. Het was bloedheet, maar Carlijn liet zich niet tegenhouden door
een beetje zomerhitte. Met zweet op haar voorhoofd en blaren op haar voeten ging ze door als een ware doorzetter. Geen enkele heuvel was te hoog, geen enkele afstand te lang voor onze dappere wandelaar.

 
Onderweg kreeg Carlijn steun van vele bewonderaars. Mensen juichten haar toe, boden haar water aan en riepen haar toe: “Go Carlijn, go!” Ze is nu niet alleen een heldin voor ons, maar ook voor vele anderen die hebben gezien wat ze kan bereiken.

Bij de finish was er geen houden meer aan: we barsten uit in een luid gejuich en onze trots was niet te evenaren. Carlijn, jij hebt DKC Totaaltechniek op de kaart gezet als nooit tevoren!
En dus roepen we bij deze uit: “Carlijn, je bent onze wandelende Wonder Woman!” Bedankt voor je inzet en inspiratie!
 

Gerelateerde artikelen

Van donderdag 9 mei tot en met vrijdag 10 mei is DKC Totaaltechniek gesloten in verband met Hemelvaart. Wij zijn echter nog steeds beschikbaar voor spoedgevallen via onze serviceafdeling. Vanaf maandag 13 mei zijn wij weer geopend en staan we klaar om u van dienst te zijn. Wij wensen u fijne dagen toe!