Dat verdient een staande ovatie!

Nijmegen - Het is feest bij DKC Totaaltechniek! Onze fantastische medewerker, Carlijn, heeft een heldhaftige prestatie geleverd tijdens de vierdaagseweek in Nijmegen. Met een stralende lach en een onvermoeibare geest heeft zij niet minder dan 40 kilometer per dag afgelegd.

Het is feest bij DKC Totaaltechniek!

Carlijn heeft zich maandenlang voorbereid op dit uitdagende evenement, en haar toewijding en doorzettingsvermogen hebben zeker vruchten afgeworpen. Onder het gloeiende zomerzonnetje en met een onvermoeibare geest heeft ze zichzelf overtroffen en de finishlijn gehaald met een stralende glimlach op haar gezicht.

Epische wandeltocht

Met haar karakteristieke doorzettingsvermogen en haar vastberadenheid heeft Carlijn zich tot in de puntjes voorbereid op deze epische wandeltocht. We hebben haar zien oefenen tijdens de lunchpauzes, met een broodje kaas in één hand en wandelstokken in de andere. Carlijn, je hebt ons echt doen geloven dat multitasking mogelijk is!

En toen kwam de grote dag. Het was bloedheet, maar Carlijn liet zich niet tegenhouden door
een beetje zomerhitte. Met zweet op haar voorhoofd en blaren op haar voeten ging ze door als een ware doorzetter. Geen enkele heuvel was te hoog, geen enkele afstand te lang voor onze dappere wandelaar.

 
Onderweg kreeg Carlijn steun van vele bewonderaars. Mensen juichten haar toe, boden haar water aan en riepen haar toe: “Go Carlijn, go!” Ze is nu niet alleen een heldin voor ons, maar ook voor vele anderen die hebben gezien wat ze kan bereiken.

Bij de finish was er geen houden meer aan: we barsten uit in een luid gejuich en onze trots was niet te evenaren. Carlijn, jij hebt DKC Totaaltechniek op de kaart gezet als nooit tevoren!
En dus roepen we bij deze uit: “Carlijn, je bent onze wandelende Wonder Woman!” Bedankt voor je inzet en inspiratie!
 

Gerelateerde artikelen

Ruim 1,5 jaar geleden zijn wij gestart met de renovatie van het voormalig Canisius college in Nijmegen met de bouw van 120 appartementen. 100 appartementen in het voormalig Canisius en 20 in de nieuwbouw
Op vrijdag 3 november stond de jaarlijkse Building Day op het programma voor alle medewerkers van DKC Totaaltechniek. Deze dag stond in het teken van teambuilding en veiligheid. Het evenement vond plaats bij Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg, waar een gevarieerd programma met activiteiten werd georganiseerd, gericht op het belichten van de kernwaarden van DKC.
Afgelopen jaar hebben we al groot feest gevierd. In 2022 was het namelijk het 60-jarig bestaan van DKC. Maar als je dacht dat we hierna klaar zijn met al dat feesten kunnen we je mededelen dat dat voorlopig nog niet gaat gebeuren.
Je zal hem vast al wel hebben zien staan of rijden, de nieuwste DKC bus! De fantastische mensen van Press Power hebben ervoor gezorgd dat ons nieuwe Volkswagen busje er helemaal kleurrijk en in DKC stijl uit ziet!
Zaterdag 23 september was het weer zover, de jaarlijkse techniekdag op het Technovium in Nijmegen! Net zoals voorgaande jaren waren wij ook dit jaar weer van de partij.