DKC neemt Van Santvoort over

Wij zijn trots u te mogen informeren dat wij het bedrijf Van Santvoort enovatieve installaties hebben overgenomen. Op 15-03-2021 ondertekenden wij de contracten waarmee Jos van Schijndel en Marco van Boven de aandelen van Van Santvoort enovatieve installaties aan ons hebben overgedragen. Het bedrijf is met ongeveer vijftig medewerkers een echte specialist op het gebied van elektrotechniek. Daarom is dit voor ons een zeer heuglijke dag en een belangrijke stap voor onze toekomst.

Van Santvoort enovatieve installaties uit Berlicum was op zoek naar een bedrijf dat dezelfde kernwaarden als familiebedrijf in zich draagt en past bij hun cultuur. Een bedrijf met een visie op de lange termijn, een fijn bedrijf voor hun medewerkers en een betrouwbare en prettige partner voor haar klanten.

Van Santvoort enovatieve installaties is in 48 jaar uitgegroeid tot een onafhankelijke elektrotechnische specialist met veel vaste relaties. Onze eerste ontmoeting met Jos en Marco in augustus 2020 gaf meteen een klik. Wij kenden het bedrijf al wel langer, omdat wij naar tevredenheid voor verschillende klanten in projectteams hebben samengewerkt.

Wij zetten Van Santvoort enovatieve installaties onder dezelfde directie en dezelfde naam voort, vanuit dezelfde locatie en met dezelfde medewerkers. Onze expertise is op het gebied van elektrotechniek nu in belangrijke mate versterkt, waardoor wij u nog beter kunnen ontzorgen.

Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u als altijd graag te woord.