DKC Totaaltechniek bij nieuwe editie Nijmegen on Stage

Afgelopen dinsdag waren we weer van de partij op de nieuwe editie van regio Nijmegen On Stage

Met enthousiasme richting Doe-dag

Op deze prachtige dag hebben we met veel plezier met een enthousiaste groep VMBO-leerlingen gesproken. We hebben hen uitgenodigd voor de Doe-dag op 4 april, waar we dieper ingaan op werken in de techniek. De leerlingen kunnen tijdens deze dag zelf aan de slag in de werkplaats om te ervaren hoe het is om in deze sector te werken.

We hebben met veel plezier onze bijdrage geleverd en kijken er alvast naar uit om de leerlingen hier op 4 april te ontvangen!

Gerelateerde artikelen

Op 27 maart 2024 is het weer zover: de Bewust Veilig dag! Deze dag staat in het teken van samenwerking voor een veilige werkomgeving.
Van maandag 12 februari tot en met dinsdag 13 februari is DKC Totaaltechniek gesloten in verband met Carnaval. Wij zijn echter nog steeds beschikbaar voor spoedgevallen via onze serviceafdeling. Vanaf woensdag 14 februari zijn wij weer geopend en staan we klaar om u van dienst te zijn. Wij wensen een feestelijk carnaval toe!
DKC Totaaltechniek maakt sinds de oprichting van de Farma Alliantie in juni 2023 deel uit van een grootschalig netwerk aan experts op het gebied van onder meer temperatuurbewaking, laboratoriuminrichting, geclassificeerde gebouwen en laboratoriumapparatuur.