DKC Totaaltechniek en Rademakers Elektrotechniek bundelen krachten

Per 1 november heeft DKC Totaaltechniek Rademakers Elektrotechniek Nijmegen B.V. overgenomen.

Met een gedreven team van vier vaste medewerkers, ondersteund door zelfstandige experts, heeft Rademakers Elektrotechniek zich ontwikkeld tot een veelzijdige specialist op het gebied van elektrotechniek, waaronder laadpalen, zonnepanelen, domotica, beveiliging en verlichting. Zowel voor zakelijke als particuliere opdrachtgevers. De officiële overdracht is op 1 november afgerond. Vanaf nu schittert Rademakers Elektrotechniek onder de nieuwe naam DKC-Rademakers Elektrotechniek B.V., gevestigd aan de Lindenhoutseweg 38 te Nijmegen. Eigenaar Gijs Rademakers over de overname: “In DKC Totaaltechniek zien wij een betrouwbare en professionele partner, die ons verder gaat helpen om de klanten mee te nemen naar een duurzame toekomst.”

Nieuwe aanwinst DKC

Op dezelfde 1 november hebben wij Rob Bisschops met open armen verwelkomd als Vestigingsleider van DKC-Rademakers Elektrotechniek. Met zijn kennis en ervaring zal hij een frisse blik werpen en een sturende rol vervullen bij het vormgeven van onze nieuwe organisatie.

Altijd streven naar verbetering

Bij DKC Totaaltechniek zijn wij voortdurend op zoek naar manieren om ons te verbeteren. Wij zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking ons in staat stelt onze opdrachtgevers omgeving Nijmegen nog beter van dienst te zijn op het gebied van elektrotechnische diensten. Algemeen directeur Frank Dekkers licht toe: “De overname van Rademakers kwam tot stand dankzij een wederzijdse klik. Deze overname past uitstekend binnen de DKC familie, waardoor de elektroafdeling een versterkte positie inneemt in de regio Nijmegen!”

Overplaatsing DKC KSW E

De E-tak van DKC KSW zal per 1 januari 2024 overgeplaats worden naar locatie DKC-Rademakers Elektrotechniek. De W-tak van DKC KSW zal in Wijchen blijven opereren onder de naam DKC KSW. 

Meer informatie?

Heb je meer informatie nodig of heb je vragen? Dan nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen.

Gerelateerde artikelen

Van donderdag 9 mei tot en met vrijdag 10 mei is DKC Totaaltechniek gesloten in verband met Hemelvaart. Wij zijn echter nog steeds beschikbaar voor spoedgevallen via onze serviceafdeling. Vanaf maandag 13 mei zijn wij weer geopend en staan we klaar om u van dienst te zijn. Wij wensen u fijne dagen toe!