DKC Totaaltechniek onderdeel van Farma Alliantie

DKC Totaaltechniek maakt sinds de oprichting van de Farma Alliantie in juni 2023 deel uit van een grootschalig netwerk aan experts op het gebied van onder meer temperatuurbewaking, laboratoriuminrichting, geclassificeerde gebouwen en laboratoriumapparatuur.

De Farma Alliantie dient als een netwerk van samenwerkende bedrijven die hoogwaardige diensten en producten leveren aan de farmaceutische sector, de gezondheidszorg en de biotechnologie. Het netwerk bestaat uit gespecialiseerde bedrijven met ieder met hun eigen expertise. Dit kenmerkt een unieke en mooie samenwerking tussen koplopers uit de farmaceutische en biotech industrie. Danny Holthaus, oprichter van de Farma Alliantie en Commercieel Directeur van Farma Alliantie-lid Dyzle: “DKC Totaaltechniek is een gewaardeerd lid waar expertise samenkomt met meer dan 60 jaar ervaring. Dit uit zich in een cruciale partner die uitnodigt tot een fijne samenwerking, het leveren van hoge kwaliteit en de realisatie van kostenbesparing door het leveren van pragmatische oplossingen.”

Samenwerking in een turn-key project

Wat de Farma Alliantie onderscheidt, is dat elk lid zijn eigen specialisatie en expertise heeft, maar toch naadloos samenwerkt in turn-key projecten. Of het nu gaat om het ontwerp van het ziekenhuis, de inrichting van laboratoria, temperatuur- en kwaliteitsbewaking, of de installatie van klimaat- en koelruimtes, samen met de Farma Alliantie-leden bundelt DKC Totaaltechniek de krachten om opdrachtgevers een allesomvattende oplossing te bieden. Alex Liefbroer, Accountmanager DKC Koudetechniek licht toe: “Als trots lid van de Farma Alliantie brengt DKC Totaaltechniek haar expertise in klimaatsimulatie naar de tafel, terwijl we profiteren van de collectieve know-how en versterkende samenwerking met andere vooraanstaande bedrijven in de sector. Zo maken we elkaar sterker en de gezondheidszorg beter.”

Voordelen voor opdrachtgevers

Opdrachtgevers die kiezen voor een samenwerking met DKC Totaaltechniek en de Farma Alliantie profiteren niet alleen van onze diverse expertise, maar ook van het gemak van één aanspreekpunt voor het gehele project. Dit resulteert in efficiëntie, coördinatie en uiteindelijk een succesvolle oplevering van projecten.

Wilt u graag meer weten over de Farma Alliantie of bent u benieuwd bij welke projecten wij in u kunnen ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

Van donderdag 9 mei tot en met vrijdag 10 mei is DKC Totaaltechniek gesloten in verband met Hemelvaart. Wij zijn echter nog steeds beschikbaar voor spoedgevallen via onze serviceafdeling. Vanaf maandag 13 mei zijn wij weer geopend en staan we klaar om u van dienst te zijn. Wij wensen u fijne dagen toe!