DKC Totaaltechniek zet Europa in duurzame sfeer

Vandaag is het weer tijd voor Duurzame Dinsdag, een dag waarop duurzaamheid centraal staat en waarin we ons bewust worden van de impact die we op onze planeet hebben.

Europese duurzame avontuur met zelfgebouwde auto

De zoon van Roland Dekkers is samen met zijn studententeam, momenteel Europa aan het doorkruisen met een duurzaam meesterwerk- een zelfgebouwde auto aangedreven door hernieuwbare energiebronnen en uitgerust met de nieuwste groene technologieën. Dit fantastische team richt zich op het vormgeven van de toekomst van duurzame mobiliteit door de meest recente innovaties te implementeren in conceptcars.

Deze opmerkelijke reis begon in Nederland en heeft als doel om de auto-industrie in de meest iconische steden en natuurlijke schoonheden van Europa te inspireren. Wat deze reis nog indrukwekkender maakt, is dat DKC Totaaltechniek als sponsor achter deze missie staat, waarin we investeren in een duurzame toekomst en de studenten die deze innovatieve auto hebben mogelijk gemaakt.

Een duurzaam prestatieparcours

Deze bijzondere auto heeft niet alleen de aandacht getrokken van milieubewuste reizigers, maar heeft zelfs gestaan op het legendarische Monza-circuit bij de Formule 1-race. Een indrukwekkende prestatie die laat zien dat duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan.

Kijk voor meer informatie over dit duurzame avontuur op https://www.tuecomotive.nl .

Gerelateerde artikelen

Van donderdag 9 mei tot en met vrijdag 10 mei is DKC Totaaltechniek gesloten in verband met Hemelvaart. Wij zijn echter nog steeds beschikbaar voor spoedgevallen via onze serviceafdeling. Vanaf maandag 13 mei zijn wij weer geopend en staan we klaar om u van dienst te zijn. Wij wensen u fijne dagen toe!