DKC Totaaltechniek zet Europa in duurzame sfeer

Vandaag is het weer tijd voor Duurzame Dinsdag, een dag waarop duurzaamheid centraal staat en waarin we ons bewust worden van de impact die we op onze planeet hebben.

Europese duurzame avontuur met zelfgebouwde auto

De zoon van Roland Dekkers is samen met zijn studententeam, momenteel Europa aan het doorkruisen met een duurzaam meesterwerk- een zelfgebouwde auto aangedreven door hernieuwbare energiebronnen en uitgerust met de nieuwste groene technologieën. Dit fantastische team richt zich op het vormgeven van de toekomst van duurzame mobiliteit door de meest recente innovaties te implementeren in conceptcars.

Deze opmerkelijke reis begon in Nederland en heeft als doel om de auto-industrie in de meest iconische steden en natuurlijke schoonheden van Europa te inspireren. Wat deze reis nog indrukwekkender maakt, is dat DKC Totaaltechniek als sponsor achter deze missie staat, waarin we investeren in een duurzame toekomst en de studenten die deze innovatieve auto hebben mogelijk gemaakt.

Een duurzaam prestatieparcours

Deze bijzondere auto heeft niet alleen de aandacht getrokken van milieubewuste reizigers, maar heeft zelfs gestaan op het legendarische Monza-circuit bij de Formule 1-race. Een indrukwekkende prestatie die laat zien dat duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan.

Kijk voor meer informatie over dit duurzame avontuur op https://www.tuecomotive.nl .

Gerelateerde artikelen

Ruim 1,5 jaar geleden zijn wij gestart met de renovatie van het voormalig Canisius college in Nijmegen met de bouw van 120 appartementen. 100 appartementen in het voormalig Canisius en 20 in de nieuwbouw
Op vrijdag 3 november stond de jaarlijkse Building Day op het programma voor alle medewerkers van DKC Totaaltechniek. Deze dag stond in het teken van teambuilding en veiligheid. Het evenement vond plaats bij Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg, waar een gevarieerd programma met activiteiten werd georganiseerd, gericht op het belichten van de kernwaarden van DKC.
Afgelopen jaar hebben we al groot feest gevierd. In 2022 was het namelijk het 60-jarig bestaan van DKC. Maar als je dacht dat we hierna klaar zijn met al dat feesten kunnen we je mededelen dat dat voorlopig nog niet gaat gebeuren.
Je zal hem vast al wel hebben zien staan of rijden, de nieuwste DKC bus! De fantastische mensen van Press Power hebben ervoor gezorgd dat ons nieuwe Volkswagen busje er helemaal kleurrijk en in DKC stijl uit ziet!
Zaterdag 23 september was het weer zover, de jaarlijkse techniekdag op het Technovium in Nijmegen! Net zoals voorgaande jaren waren wij ook dit jaar weer van de partij.