Erwin Theunissen bekroond tot Elektromonteur van het Jaar 2023!

Een glansrijke overwinning voor DKC Totaaltechniek! Erwin Theunissen heeft zich onderscheiden als de onbetwiste kampioen van de Henk & Fred 'Monteur van het Jaar' verkiezing 2023 voor de categorie elektromonteur van het jaar.

Een uitzonderlijke prestatie

Gisteren, in een zinderende finale die de hoogtepunten van technisch vakmanschap vierde, veroverde Erwin de felbegeerde titel. Zijn overwinning is een eerbetoon aan zijn ongeëvenaarde toewijding aan het vak, zijn voortreffelijke vaardigheden en zijn vermogen om oplossingen te bieden in de meest uitdagende situaties.

Als medewerker van DKC Totaaltechniek heeft Erwin consequent de lat hoger gelegd voor wat mogelijk is in de wereld van totaaltechniek. Zijn vermogen om innovatieve oplossingen te bieden en problemen met vastberadenheid aan te pakken, onderscheidt hem als een ware pionier in zijn vakgebied.

Een inspiratiebron voor de toekomst

Bij DKC Totaaltechniek zien we deze bekroning als een collectieve overwinning. Erwin’s succes weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van het hele team om altijd de hoogste kwaliteit en innovatie te leveren in al onze projecten.

We zijn er trots op Erwin Theunissen in ons midden te hebben en we kijken uit naar de voortzetting van zijn reis binnen DKC Totaaltechniek. Zijn prestatie zal voor altijd een bron van inspiratie zijn voor onze organisatie en een herinnering aan wat mogelijk is wanneer toewijding, vaardigheid en passie samenkomen.

Namens het hele team van DKC Totaaltechniek willen we Erwin van harte feliciteren met deze welverdiende onderscheiding. Zijn triomf zal altijd een gedenkwaardig hoofdstuk zijn in onze geschiedenis.

Gerelateerde artikelen

Ruim 1,5 jaar geleden zijn wij gestart met de renovatie van het voormalig Canisius college in Nijmegen met de bouw van 120 appartementen. 100 appartementen in het voormalig Canisius en 20 in de nieuwbouw
Op vrijdag 3 november stond de jaarlijkse Building Day op het programma voor alle medewerkers van DKC Totaaltechniek. Deze dag stond in het teken van teambuilding en veiligheid. Het evenement vond plaats bij Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg, waar een gevarieerd programma met activiteiten werd georganiseerd, gericht op het belichten van de kernwaarden van DKC.
Afgelopen jaar hebben we al groot feest gevierd. In 2022 was het namelijk het 60-jarig bestaan van DKC. Maar als je dacht dat we hierna klaar zijn met al dat feesten kunnen we je mededelen dat dat voorlopig nog niet gaat gebeuren.
Je zal hem vast al wel hebben zien staan of rijden, de nieuwste DKC bus! De fantastische mensen van Press Power hebben ervoor gezorgd dat ons nieuwe Volkswagen busje er helemaal kleurrijk en in DKC stijl uit ziet!
Zaterdag 23 september was het weer zover, de jaarlijkse techniekdag op het Technovium in Nijmegen! Net zoals voorgaande jaren waren wij ook dit jaar weer van de partij.