Erwin Theunissen bekroond tot Elektromonteur van het Jaar 2023!

Een glansrijke overwinning voor DKC Totaaltechniek! Erwin Theunissen heeft zich onderscheiden als de onbetwiste kampioen van de Henk & Fred 'Monteur van het Jaar' verkiezing 2023 voor de categorie elektromonteur van het jaar.

Een uitzonderlijke prestatie

Gisteren, in een zinderende finale die de hoogtepunten van technisch vakmanschap vierde, veroverde Erwin de felbegeerde titel. Zijn overwinning is een eerbetoon aan zijn ongeëvenaarde toewijding aan het vak, zijn voortreffelijke vaardigheden en zijn vermogen om oplossingen te bieden in de meest uitdagende situaties.

Als medewerker van DKC Totaaltechniek heeft Erwin consequent de lat hoger gelegd voor wat mogelijk is in de wereld van totaaltechniek. Zijn vermogen om innovatieve oplossingen te bieden en problemen met vastberadenheid aan te pakken, onderscheidt hem als een ware pionier in zijn vakgebied.

Een inspiratiebron voor de toekomst

Bij DKC Totaaltechniek zien we deze bekroning als een collectieve overwinning. Erwin’s succes weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van het hele team om altijd de hoogste kwaliteit en innovatie te leveren in al onze projecten.

We zijn er trots op Erwin Theunissen in ons midden te hebben en we kijken uit naar de voortzetting van zijn reis binnen DKC Totaaltechniek. Zijn prestatie zal voor altijd een bron van inspiratie zijn voor onze organisatie en een herinnering aan wat mogelijk is wanneer toewijding, vaardigheid en passie samenkomen.

Namens het hele team van DKC Totaaltechniek willen we Erwin van harte feliciteren met deze welverdiende onderscheiding. Zijn triomf zal altijd een gedenkwaardig hoofdstuk zijn in onze geschiedenis.

Gerelateerde artikelen

Op 27 maart 2024 is het weer zover: de Bewust Veilig dag! Deze dag staat in het teken van samenwerking voor een veilige werkomgeving.
Van maandag 12 februari tot en met dinsdag 13 februari is DKC Totaaltechniek gesloten in verband met Carnaval. Wij zijn echter nog steeds beschikbaar voor spoedgevallen via onze serviceafdeling. Vanaf woensdag 14 februari zijn wij weer geopend en staan we klaar om u van dienst te zijn. Wij wensen een feestelijk carnaval toe!