Geslaagde nieuwe editie Building Day

Op donderdag 30 mei stond een nieuwe editie van Building Day op het programma. Een dag die volop in het teken van veiligheid stond.

Belang van veilig werken

Tijdens de, inmiddels alweer, derde editie van Building Day stonden we opnieuw éxtra stil bij het belang van veilig werken. Veilig werken vormt bij ons dan ook de rode draad binnen onze werkzaamheden. Onze slogan is dan ook niet voor niks: ‘we werken veilig, of we werken niet’.

Interactieve dag

Om onze medewerkers nogmaals stil te laten staan bij veiligheid werden er gedurende de dag verschillende workshops vanuit Kompas Veiligheidsgroep gegeven over verbandleer, reanimatie en brandoefening. Ook gaven ze wat tips en tricks mee voor thuis. 

Voorafgaande was er de opening namens directie en werden de veiligheidscijfers van 2023 toegelicht.

Cabaretier Max van den Burg sloot de dag af en zorgde voor veel lachende gezichten met zijn hilarische uitspraken voor Daarna was het tijd voor een kleine borrel om met elkaar de dag door te nemen.

Wij kijken terug op een geslaagde editie van Building Day waarbij veiligheid hoog in het vaandel stond.

Gerelateerde artikelen

Op zaterdag 22 juni stond een nieuw uitje vanuit de Personeelsvereniging op de planning: een Solex tour door de mooie omgeving van Nijmegen
Van donderdag 9 mei tot en met vrijdag 10 mei is DKC Totaaltechniek gesloten in verband met Hemelvaart. Wij zijn echter nog steeds beschikbaar voor spoedgevallen via onze serviceafdeling. Vanaf maandag 13 mei zijn wij weer geopend en staan we klaar om u van dienst te zijn. Wij wensen u fijne dagen toe!