Inzamelingsactie voor Het Glazen huis in Nijmegen

Nijmegen staat in de week voor Kerst in het teken van Serious Request. De 20e editie van het radio- en tv-evenement vindt dit jaar plaats in op de Grote Markt.

Van 17 tot en met 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in voor Stichting ALS Nederland. De zoon van onze collega Carlijn is in aanloop naar de start in het Glazen Huis daarom een inzamelingsactie gestart.

Lege flessen, blikjes & kratten

Iedereen die graag wil bijdragen aan deze inzamelingsactie voor Serious Request kan dit doen door lege flessen, blikjes en kratten in te leveren. De opbrengst hiervan gaat naar Stichting ALS Nederland. Lever daarom al je lege flessen, blikjes of kratten nog vóór vrijdag 15 december in bij Carlijn.

Gerelateerde artikelen

Van donderdag 9 mei tot en met vrijdag 10 mei is DKC Totaaltechniek gesloten in verband met Hemelvaart. Wij zijn echter nog steeds beschikbaar voor spoedgevallen via onze serviceafdeling. Vanaf maandag 13 mei zijn wij weer geopend en staan we klaar om u van dienst te zijn. Wij wensen u fijne dagen toe!
DKC Totaaltechniek maakt sinds de oprichting van de Farma Alliantie in juni 2023 deel uit van een grootschalig netwerk aan experts op het gebied van onder meer temperatuurbewaking, laboratoriuminrichting, geclassificeerde gebouwen en laboratoriumapparatuur.