Leerlingen schitteren in actie: een kijkje op de stagemarkt van Technovium

Wat een fantastische dag hadden onze collega's Marvin en Twan op de bruisende stagemarkt van Technovium! De ochtend begon vol enthousiasme met talloze speeddates.

In deze levendige gesprekjes hebben de leerlingen kennisgemaakt met DKC, terwijl Marvin en Twan ook heel wat leuke weetjes over de leerlingen hebben opgepikt. Na de speeddates werd de dag feestelijk afgesloten met een inspirerende rondleiding door het schoolgebouw. Een geslaagde dag, zonder twijfel!

Technovium Nijmegen: waar leren samenkomt met avontuur

Bij Technovium draait het niet zomaar om schoolbanken, maar om een bruisende samenwerking met bedrijven. Hun missie? Meer technische talenten aantrekken, top-notch professionals opleiden en sprankelende carrièrepaden bieden. DKC koestert warme herinneringen aan de samenwerking met Technovium en de geweldige stagiairs die we mochten verwelkomen. Wij staan te popelen om nog meer gepassioneerde talenten aan ons team toe te voegen!

Technovium biedt niet alleen reguliere opleidingen, maar ook cursussen, trainingen en workshops voor bedrijven. 

Speeddaten

De middag begon met speeddates, waar we over Technovium en de leerlingen babbelden. De nieuwsgierigheid van de leerlingen naar onze passie en werkzaamheden was aanstekelijk en Marvin en Twan deelden met plezier hun verhaal. Ook hebben we gesproken over de verschillende werkgebieden van DKC en hoe we al eerder met stagiairs en deeltijdstudenten hebben samengewerkt. 

Wat een feest om te zien hoe enthousiast de leerlingen vertelden over hun vakgebied op school! Marvin en Twan hadden verrassend leuke gesprekken en deelden hun technische knowhow met verve. Daarna kregen we een sprankelende rondleiding door de school. Overal schitterden projecten van creatieve leerlingen. Als tech-liefhebbers werden we hier helemaal blij van!

Bij DKC bieden we leerlingen een dynamische en leerrijke stage waarin hun passie voor techniek tot bloei kan komen. 

Klaar om samen technische dromen waar te maken? Sluit je aan bij ons enthousiaste team bij DKC!

Gerelateerde artikelen

Ruim 1,5 jaar geleden zijn wij gestart met de renovatie van het voormalig Canisius college in Nijmegen met de bouw van 120 appartementen. 100 appartementen in het voormalig Canisius en 20 in de nieuwbouw
Op vrijdag 3 november stond de jaarlijkse Building Day op het programma voor alle medewerkers van DKC Totaaltechniek. Deze dag stond in het teken van teambuilding en veiligheid. Het evenement vond plaats bij Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg, waar een gevarieerd programma met activiteiten werd georganiseerd, gericht op het belichten van de kernwaarden van DKC.
Afgelopen jaar hebben we al groot feest gevierd. In 2022 was het namelijk het 60-jarig bestaan van DKC. Maar als je dacht dat we hierna klaar zijn met al dat feesten kunnen we je mededelen dat dat voorlopig nog niet gaat gebeuren.
Je zal hem vast al wel hebben zien staan of rijden, de nieuwste DKC bus! De fantastische mensen van Press Power hebben ervoor gezorgd dat ons nieuwe Volkswagen busje er helemaal kleurrijk en in DKC stijl uit ziet!
Zaterdag 23 september was het weer zover, de jaarlijkse techniekdag op het Technovium in Nijmegen! Net zoals voorgaande jaren waren wij ook dit jaar weer van de partij.