Nieuwe website voor DKC Totaaltechniek!

Yes! Hij is er: onze gloednieuwe website. Dat heb je misschien al in de gaten, je bezoek hieraan is namelijk in volle gang. De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt om er iets moois van te maken. We zijn natuurlijk benieuwd wat jij ervan vindt.

Onze bezoekers beter van dienst zijn

Wij doen altijd ons uiterste best om vooruitstrevend te zijn. Dat zag je alleen niet meer terug op onze vorige website. Het werd dus hoog tijd om de boel in een nieuw jasje te steken. De afgelopen maanden hebben we daar hard aan gewerkt. We vinden het belangrijk dat onze websitebezoekers hier eenvoudig alle informatie kunnen vinden die ze zoeken.

Werken bij DKC Totaaltechniek

Naast de website die je nu bezoekt, hebben we enkele maanden geleden ook een andere website gelanceerd: www.werkenbijdkc.nl. Deze website is speciaal gericht op het aantrekken van nieuw talent. DKC groeit namelijk flink, dus zijn we altijd op zoek naar nieuwe mensen. Ben of ken jij degene die staat te springen om ons team te komen versterken? Laat dan je gegevens achter – dan nemen wij contact met je op.

Meer van deze tijd

Naast de informatie over onder andere onze verschillende diensten, onze werkwijze en de contactgegevens, is de site voorzien van een nieuwe uitstraling. Nét even iets meer van deze tijd. Daarnaast is het nu nog makkelijker om contact met ons op te nemen of direct een storing te melden. Zo blijven de lijnen lekker kort en kunnen we snel handelen.

Tips of suggesties? Laat het ons weten!

Het belangrijkste aan onze nieuwe website is natuurlijk dat onze bezoekers zich er als een vis in het water voelen. Heb jij het gevoel dat er nog iets mist of heb je tips om de website nóg beter te maken? Laat het ons weten! We zijn benieuwd naar jouw mening.

Gerelateerde artikelen

Op 27 maart 2024 is het weer zover: de Bewust Veilig dag! Deze dag staat in het teken van samenwerking voor een veilige werkomgeving.
Van maandag 12 februari tot en met dinsdag 13 februari is DKC Totaaltechniek gesloten in verband met Carnaval. Wij zijn echter nog steeds beschikbaar voor spoedgevallen via onze serviceafdeling. Vanaf woensdag 14 februari zijn wij weer geopend en staan we klaar om u van dienst te zijn. Wij wensen een feestelijk carnaval toe!