Nieuwe website voor DKC Totaaltechniek!

Yes! Hij is er: onze gloednieuwe website. Dat heb je misschien al in de gaten, je bezoek hieraan is namelijk in volle gang. De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt om er iets moois van te maken. We zijn natuurlijk benieuwd wat jij ervan vindt.

Onze bezoekers beter van dienst zijn

Wij doen altijd ons uiterste best om vooruitstrevend te zijn. Dat zag je alleen niet meer terug op onze vorige website. Het werd dus hoog tijd om de boel in een nieuw jasje te steken. De afgelopen maanden hebben we daar hard aan gewerkt. We vinden het belangrijk dat onze websitebezoekers hier eenvoudig alle informatie kunnen vinden die ze zoeken.

Werken bij DKC Totaaltechniek

Naast de website die je nu bezoekt, hebben we enkele maanden geleden ook een andere website gelanceerd: www.werkenbijdkc.nl. Deze website is speciaal gericht op het aantrekken van nieuw talent. DKC groeit namelijk flink, dus zijn we altijd op zoek naar nieuwe mensen. Ben of ken jij degene die staat te springen om ons team te komen versterken? Laat dan je gegevens achter – dan nemen wij contact met je op.

Meer van deze tijd

Naast de informatie over onder andere onze verschillende diensten, onze werkwijze en de contactgegevens, is de site voorzien van een nieuwe uitstraling. Nét even iets meer van deze tijd. Daarnaast is het nu nog makkelijker om contact met ons op te nemen of direct een storing te melden. Zo blijven de lijnen lekker kort en kunnen we snel handelen.

Tips of suggesties? Laat het ons weten!

Het belangrijkste aan onze nieuwe website is natuurlijk dat onze bezoekers zich er als een vis in het water voelen. Heb jij het gevoel dat er nog iets mist of heb je tips om de website nóg beter te maken? Laat het ons weten! We zijn benieuwd naar jouw mening.

Gerelateerde artikelen

Ruim 1,5 jaar geleden zijn wij gestart met de renovatie van het voormalig Canisius college in Nijmegen met de bouw van 120 appartementen. 100 appartementen in het voormalig Canisius en 20 in de nieuwbouw
Op vrijdag 3 november stond de jaarlijkse Building Day op het programma voor alle medewerkers van DKC Totaaltechniek. Deze dag stond in het teken van teambuilding en veiligheid. Het evenement vond plaats bij Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg, waar een gevarieerd programma met activiteiten werd georganiseerd, gericht op het belichten van de kernwaarden van DKC.
Afgelopen jaar hebben we al groot feest gevierd. In 2022 was het namelijk het 60-jarig bestaan van DKC. Maar als je dacht dat we hierna klaar zijn met al dat feesten kunnen we je mededelen dat dat voorlopig nog niet gaat gebeuren.
Je zal hem vast al wel hebben zien staan of rijden, de nieuwste DKC bus! De fantastische mensen van Press Power hebben ervoor gezorgd dat ons nieuwe Volkswagen busje er helemaal kleurrijk en in DKC stijl uit ziet!
Zaterdag 23 september was het weer zover, de jaarlijkse techniekdag op het Technovium in Nijmegen! Net zoals voorgaande jaren waren wij ook dit jaar weer van de partij.