Onze nieuwste milieuvriendelijke aanwinst!

Je zal hem vast al wel hebben zien staan of rijden, de nieuwste DKC bus! De fantastische mensen van Press Power hebben ervoor gezorgd dat ons nieuwe Volkswagen busje er helemaal kleurrijk en in DKC stijl uit ziet!

Milieuvriendelijkheid

Deze leuke hippiebus is naast dat hij CO2 neutraal geproduceerd is ook nog eens 100% elektrisch en dus ook een stuk beter voor het milieu. De bus rijdt erg gemakkelijk en is bijna niet te horen! Voor overlast zullen we dus met deze bus niet zorgen. 

Voorin de bus is er plek genoeg om met 3 man te zitten. Achterin is er zoveel ruimte dat er maar liefst 2 europallets in passen. De bus heeft een rijbereik van 424 km en heeft een batterij die binnen 30 minuten alweer 80% opgeladen is. Dat betekent leeg rijden voor de pauze, in de pauze aan de lader leggen en na de pauze gewoon weer door kunnen rijden!

Wat is er te vinden aan de binnenkant?

Op het touchscreen in het midden van de cockpit is bijna alles in de bus aan te passen. Zo zit er een navigatiesysteem op, een climatronic airconditioning en wil je alleen of samen met je favoriete collega een hele zangbattle doen, is dat ook zeker geen probleem. Gebruik gemakkelijk de DAB+ radio of koppel je telefoon om het juiste nummer uit te kiezen. Deze komt vervolgens uit de alle 3 de luidsprekers.

Het geweldige ontwerp

Naast de geweldige binnenkant valt de buitenkant natuurlijk ook niet te missen. Door het fantastische werk van team Press Power ziet onze bus er helemaal uit in DKC sfeer. In dit ontwerp komen onze kleuren, blauw en paars, heel erg mooi naar voren.

Daarnaast is het DKC logo aan alle kanten van de bus duidelijk te zien. Natuurlijk is onze quote ‘Teamwork makes the dream work’ ook meerdere keren te vinden in het ontwerp. Oftewel een ontwerp dat echt opvalt en mensen dus niet snel zullen missen als we over de weg rijden!

Wil je zien welke dingen er nog meer allemaal zijn gebeurd de afgelopen tijd? Kijk dan op https://www.dkc.nl/nieuws/

Gerelateerde artikelen

Van donderdag 9 mei tot en met vrijdag 10 mei is DKC Totaaltechniek gesloten in verband met Hemelvaart. Wij zijn echter nog steeds beschikbaar voor spoedgevallen via onze serviceafdeling. Vanaf maandag 13 mei zijn wij weer geopend en staan we klaar om u van dienst te zijn. Wij wensen u fijne dagen toe!