Overname Van Santvoort

De DKC-familie breidt uit. Van Santvoort enovatieve installaties is inmiddels niet meer weg te denken als onderdeel van DKC Totaaltechniek. In maart 2021 tekenden we de contracten waarmee de overname een feit was. De komende periode zal het dna van Van Santvoort stukje bij beetje steeds verder verweven worden met dat van DKC.

Nog meer kennis en kunde

Met de overname van het in Brabant roemruchte Van Santvoort enovatieve installaties heeft DKC Totaaltechniek een mooie vis binnengehengeld. Met Van Santvoort hebben we namelijk 50 jaar extra kennis en kunde op het gebied van elektrotechniek binnengehaald. Daarmee maken we onze dienstverlening nog uitgebreider.

De 50 alleskunners op het gebied van elektrotechniek en beveiligingsinstallaties die hun handen al niet omdraaiden voor het Brabantse bedrijf, zullen ook voor DKC Totaaltechniek hun beste beentje voor blijven zetten.

Geen gebrek aan innovatie

Duurzame en innovatieve oplossingen staan bij ons al 60 jaar hoog in het vaandel. Gelukkig kan de club uit Berlicum daar prima over meepraten. Iets elektrotechnisch bouwen wat nog niet bestaat, is geen probleem. Enovatie noemen ze dat. En dat vinden wij mooi. Daar kunnen we mee verder. Omdat we als bedrijf ook de ambitie hebben om door te groeien, zijn we heel blij met de toevoeging van Van Santvoort aan ons bedrijf. Als échte specialist op het gebied van elektrotechniek is de overname een mooie stap voor onze toekomst.

Dezelfde waarden, dezelfde principes

Hoewel de kennis die we met de overname aan onze dienstverlening kunnen toevoegen natuurlijk hartstikke welkom is, vonden we het vooral belangrijk dat het goed klikt. Van Santvoort was eveneens op zoek naar een bedrijf dat dezelfde kernwaarden als een familiebedrijf nastreeft, zodat het past bij hun cultuur. Wat ons betreft is dit een match made in heaven.

Onze eerste ontmoeting met Jos en Marco in augustus 2020 gaf meteen een goed gevoel. Wij kenden het bedrijf al wel langer, omdat wij naar tevredenheid voor verschillende klanten in projectteams hebben samengewerkt.

Wij zetten Van Santvoort enovatieve installaties onder dezelfde directie en dezelfde naam voort, vanuit dezelfde locatie en met dezelfde medewerkers. Onze expertise is op het gebied van elektrotechniek nu in belangrijke mate versterkt, waardoor wij onze opdrachtgevers nog beter kunnen ontzorgen.

Heb je vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan je altijd graag te woord.

Gerelateerde artikelen

Ruim 1,5 jaar geleden zijn wij gestart met de renovatie van het voormalig Canisius college in Nijmegen met de bouw van 120 appartementen. 100 appartementen in het voormalig Canisius en 20 in de nieuwbouw
Op vrijdag 3 november stond de jaarlijkse Building Day op het programma voor alle medewerkers van DKC Totaaltechniek. Deze dag stond in het teken van teambuilding en veiligheid. Het evenement vond plaats bij Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg, waar een gevarieerd programma met activiteiten werd georganiseerd, gericht op het belichten van de kernwaarden van DKC.
Afgelopen jaar hebben we al groot feest gevierd. In 2022 was het namelijk het 60-jarig bestaan van DKC. Maar als je dacht dat we hierna klaar zijn met al dat feesten kunnen we je mededelen dat dat voorlopig nog niet gaat gebeuren.
Je zal hem vast al wel hebben zien staan of rijden, de nieuwste DKC bus! De fantastische mensen van Press Power hebben ervoor gezorgd dat ons nieuwe Volkswagen busje er helemaal kleurrijk en in DKC stijl uit ziet!
Zaterdag 23 september was het weer zover, de jaarlijkse techniekdag op het Technovium in Nijmegen! Net zoals voorgaande jaren waren wij ook dit jaar weer van de partij.