PV-uitje: Solex tour Nijmegen

Op zaterdag 22 juni stond een nieuw uitje vanuit de Personeelsvereniging op de planning: een Solex tour door de mooie omgeving van Nijmegen

Gezellig samenzijn

Ter aanvang werd er verzameld bij de Solexverhuur en kreeg iedereen na een korte instructie de helm op en stapten op de brommertjes. Met z’n allen toerden we door de prachtige omgeving, genietend van de frisse wind in onze haren en de prachtige landschappen.

Na de Solextour was het tijd voor de Ik Hou Van Holland Diner Game. Met hilarische vragen en opdrachten testten we onze kennis over Nederland. We lachten, zongen mee en gaven flink ons best om te winnen.

Het was een ontzettend gezellige dag met onze collega’s. We hebben samen gelachen, genoten van de het samenzijn met elkaar. 

Gerelateerde artikelen

op zaterdag 15 juni namen we weer deel aan het jaarlijkse Bedrijventoernooi bij SV Heumen.
Van donderdag 9 mei tot en met vrijdag 10 mei is DKC Totaaltechniek gesloten in verband met Hemelvaart. Wij zijn echter nog steeds beschikbaar voor spoedgevallen via onze serviceafdeling. Vanaf maandag 13 mei zijn wij weer geopend en staan we klaar om u van dienst te zijn. Wij wensen u fijne dagen toe!