Samenwerking DKC Totaaltechniek, Portakabin en S+B

DKC Totaaltechniek werkt dankzij deze samenwerking al geruime tijd nauw samen op het gebied van totaaloplossingen voor tijdelijke laboratoria.

Met onze uitgebreide ervaring binnen ons eigen vakgebied hebben we samen met Portakabin en S+B gewerkt aan het opzetten van een uniek concept. Deze samenwerking speelt daarmee in op de groeiende vraag naar snelle en flexibele oplossingen voor tijdelijke laboratoria. De totaaloplossing omvat tijdelijke hoogwaardige gebouwen van Portakabin, Innovatieve en duurzame installaties van DKC Totaaltechniek en efficiënte en gebruiksvriendelijke laboratoriuminrichtingen van S+B. Tomas Broeren, Manager Design en Calculatie bij Portakabin: “Met deze samenwerking ontzorgen we de klant volledig; wij combineren al onze expertise en zorgen ervoor dat dat samenkomt als één project, met één accountmanager. Een one-stop-shop oplossing.”

Waarom kiezen voor een totaaloplossing?

Middels deze unieke samenwerking zijn wij in staat om op korte termijn, volgens uw specificaties, hoogwaardige tijdelijke laboratoria te kunnen leveren, op tijd en binnen budget. Wat deze samenwerking onderscheidt, is dat we dit tot wel 50% sneller kunnen realiseren dan bij traditionele bouwmethoden , waardoor je snel operationeel kunt zijn. Dit concept biedt daarnaast het voordeel van flexibiliteit en korte communicatielijnen, waardoor uw project soepel verloopt. Alex Liefbroer, Accountmanager DKC Koudetechniek licht toe: “Er zijn reeds diverse projecten ten uitvoer gebracht waarbij Portakabin de omhuizing levert, S+B als labinrichter de labtafels, zuurkasten en DKC Totaaltechniek de daarbij behorende klimaatinstallaties inclusief elektra. Als er nu bij een van de drie partijen een mogelijkheid voor een tijdelijk lab wordt gevraagd treden we naar buiten toe op als de leverancier van een tijdelijk lab als totaaloplossing.”

Met deze unieke samenwerking zet DKC Totaaltechniek een nieuwe standaard voor tijdelijke laboratoria, waarbij snelheid, flexibiliteit en kwaliteit hand in hand gaan. Benieuwd hoe wij voor jouw organisatie tijdelijke laboratoria kunnen realiseren? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Gerelateerde artikelen

Van maandag 12 februari tot en met dinsdag 13 februari is DKC Totaaltechniek gesloten in verband met Carnaval. Wij zijn echter nog steeds beschikbaar voor spoedgevallen via onze serviceafdeling. Vanaf woensdag 14 februari zijn wij weer geopend en staan we klaar om u van dienst te zijn. Wij wensen een feestelijk carnaval toe!
DKC Totaaltechniek maakt sinds de oprichting van de Farma Alliantie in juni 2023 deel uit van een grootschalig netwerk aan experts op het gebied van onder meer temperatuurbewaking, laboratoriuminrichting, geclassificeerde gebouwen en laboratoriumapparatuur.
Zaterdag 25 november kwam Sinterklaas op bezoek bij DKC Totaaltechniek. Onder het oog van de aanwezige ouders werden de kinderen entertaint met liedjes, dansjes en kregen zij allemaal een cadeautje.
Ruim 1,5 jaar geleden zijn wij gestart met de renovatie van het voormalig Canisius college in Nijmegen met de bouw van 120 appartementen. 100 appartementen in het voormalig Canisius en 20 in de nieuwbouw