Sinterklaasviering bij DKC Totaaltechniek

Zaterdag 25 november kwam Sinterklaas op bezoek bij DKC Totaaltechniek. Onder het oog van de aanwezige ouders werden de kinderen entertaint met liedjes, dansjes en kregen zij allemaal een cadeautje.

Geslaagde dag

Nadat alle ouders en kinderen binnen waren en de kinderen alvast begonnen met tekeningen maken, bracht de discopiet de sfeer er alvast in door samen met de kinderen sinterklaasliedjes te zingen en te dansen.

Daarna was het tijd voor Sinterklaas om zijn entree te maken. Vergezeld met zijn twee pieten werden de kinderen vermaakt met onder meer een goochelshow, een quiz over Sinterklaas, was er voor elk kind een cadeautje en was er natuurlijk ruimte om met Sint en zijn pieten op de foto te gaan.

Dank aan alle aanwezigen en iedereen die bijgedragen heeft aan het mogelijk maken van deze dag.

Gerelateerde artikelen

Van maandag 12 februari tot en met dinsdag 13 februari is DKC Totaaltechniek gesloten in verband met Carnaval. Wij zijn echter nog steeds beschikbaar voor spoedgevallen via onze serviceafdeling. Vanaf woensdag 14 februari zijn wij weer geopend en staan we klaar om u van dienst te zijn. Wij wensen een feestelijk carnaval toe!
DKC Totaaltechniek maakt sinds de oprichting van de Farma Alliantie in juni 2023 deel uit van een grootschalig netwerk aan experts op het gebied van onder meer temperatuurbewaking, laboratoriuminrichting, geclassificeerde gebouwen en laboratoriumapparatuur.
Ruim 1,5 jaar geleden zijn wij gestart met de renovatie van het voormalig Canisius college in Nijmegen met de bouw van 120 appartementen. 100 appartementen in het voormalig Canisius en 20 in de nieuwbouw