Succesvolle nieuwe editie Building Day

Op vrijdag 3 november stond de jaarlijkse Building Day op het programma voor alle medewerkers van DKC Totaaltechniek. Deze dag stond in het teken van teambuilding en veiligheid. Het evenement vond plaats bij Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg, waar een gevarieerd programma met activiteiten werd georganiseerd, gericht op het belichten van de kernwaarden van DKC.

Samenwerken en innovatie

De Building Day begon met een welkomstwoord van de directie, waarin de nadruk werd gelegd op het belang van samenwerking en innovatie. Daarbij werd ook de onderlinge samenwerking tussen DKC Totaaltechniek, Van Santvoort Innovatieve Installaties en het in november overgenomen Rademakers Elektrotechniek (voortaan onder de naam DKC-Rademakers Elektrotechniek B.V.) toegelicht. Medewerkers werden aangemoedigd om ideeën te blijven delen en bij te dragen aan het continue streven naar verbetering en vooruitgang.

Activiteiten Building Day

Gedurende de dag werden verschillende activiteiten aangeboden om de medewerkers te stimuleren goed met elkaar samen te werken en te blijven communiceren. Activiteiten varieerden van de nieuwste technologieën met een Virtual Reality escaperoom tot GPS-tours die gericht waren op het versterken van de teamgeest en efficiënt samenwerken.

Erkenning en waardering

Tijdens de Building Day werden medewerkers daarnaast erkend voor hun bijdragen aan het succes van het bedrijf. Of het nu ging om jarenlange toewijding, innovatieve ideeën of uitzonderlijke prestaties, DKC Totaaltechniek toonde waardering voor het harde werk en de toewijding van het personeel.

Groeiende samenwerking

De dag werd afgesloten met een positieve blik op de toekomst. De Building Day heeft niet alleen de professionele banden versterkt, maar heeft verder gewerkt aan het creëren van toekomstige successen en onderlinge samenwerkingen binnen de groeiende organisaties.Wij zijn vastbesloten om voort te bouwen op de inzichten en samenwerkingen die tijdens deze dag zijn ontwikkeld, met als doel verdere groei en innovatie te realiseren.

Gerelateerde artikelen

Van donderdag 9 mei tot en met vrijdag 10 mei is DKC Totaaltechniek gesloten in verband met Hemelvaart. Wij zijn echter nog steeds beschikbaar voor spoedgevallen via onze serviceafdeling. Vanaf maandag 13 mei zijn wij weer geopend en staan we klaar om u van dienst te zijn. Wij wensen u fijne dagen toe!