Duurzaamheid

DKC Totaaltechniek is tegenwoordig koploper in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve systemen voor haar klanten. Met de disciplines klimaattechniek, werktuigbouw, koudetechniek, service & onderhoud, elektrotechniek en meet- en regeltechniek maakt DKC de installaties voor alle denkbare projecten op maat. Doel is om op korte termijn enkel CO2 neutrale installaties op te leveren. De maatschappelijke impact staat immers hoog in het vaandel en wordt de komende jaren alleen nog maar belangrijker.

Duurzame innovatieve
oplossingen

Met onze projecten en duurzame en innovatieve oplossingen, streven we ernaar een bijdrage te leveren aan duurzame omgevingen. We zijn ambitieus. Daar zijn we ons van bewust, maar dat zijn we ook altijd al geweest. Wist je bijvoorbeeld dat ons superduurzame pand al in 2004 gebouwd is? Duurzame oplossingen zijn dus niet nieuw voor ons.

Dat betekent echter niet dat we niet blijven innoveren. Onze duurzaamheidsdoelstellingen worden keer op keer bijgesteld, omdat we altijd streven naar het optimale. Dat zie je ook terug in onze werkzaamheden. We denken mee met de opdrachtgevers, zodat we ook hen bewuste keuzes kunnen laten maken.

Installaties van ventilatie en luchtbehandeling en koel- en verwarmingsinstallatie
Koelruimtes voor pharma producten gerealiseerd bij Swissport Schiphol in Amsterdam.
Acht hypermoderne temperatuur- en klimaatkamers op de planning bij Universiteit Groningen.
Bij Kegro deuren in Groesbeek zijn drie klimaatkamers geplaatst.
Samen met Geodis Schiphol hebben we meerdere koelinstallaties en koelcellen gerealiseerd in Amsterdam.
Chugoku heeft ons benaderd om de emissie van chemicaliën verder te reduceren.

Klanten over
DKC Totaaltechniek

Renesas

“De samenwerking heb ik als prettig en duidelijk ervaren, ook erg fijne enthousiaste monteurs die die weten wat ze doen. Zij hebben goed rekening gehouden met onze mensen die hier intern toch met hun werzaamheden bezig waren.”

Schotpoort Nieuwegein

“DKC heeft ons vanaf kennismaking tot aan installatie uitstekend geadviseerd en ontzorgd. Ook tussentijdse aanpassingen werden snel en adequaat opgepakt. Dankzij het maatwerk van DKC kunnen wij onze opdrachtgevers voorzien van de beste koel-/vriesoplossingen.”

Swissport Schiphol

“De samenwerking is altijd goed, DKC Totaaltechniek heeft goede service en weet altijd een passende oplossing te bieden, dus kortom een goede partner.”

Chefs Culinar

“Wij zijn verheugd met de buitengewone samenwerking met DKC Totaal Techniek te belichten. Sinds het begin van onze samenwerking hebben zij zich bewezen als een uiterst competente en toegewijde partner op het gebied van installatietechniek. Wij zijn ervan overtuigd dat DKC Totaal Techniek een waardevolle partner is voor elk project en we kijken uit naar een voortzetting van onze vruchtbare samenwerking.”

Exeter Apeldoorn

“De samenwerking met DKC is fijn verlopen. Na het uitvallen van onze projectleider door ziekte werd dit snel opgevangen en is verder alles goed verlopen.”

Nutreco

“Het geleverde product is zeker in overeenstemming met onze verwachtingen. De communicatie ging goed. Je merkt dat er een brede kennis en ervaring aanwezig is. Wij geven de samenwerking een 8, bij een volgend project kiezen wij zeker weer voor DKC.”

Geodis Schiphol

“Sommigen willen dat het gebeurt, sommigen wensen dat het gebeurt, anderen zorgen ervoor dat het gebeurt. Met oog voor kwaliteit, flexibiliteit en goed teamwork, bedankt GEODIS Schiphol DKC totaaltechniek voor de realisatie van ons Pharma magazijn.”

IFF

“Termen als “openheid”, “eerlijkheid” en “transparantie” zijn de laatste jaren veelvuldig gebruikte marketingtermen. Voor dit project kan ik zeker beamen dat zonder deze enthousiaste mensen en het vertrouwen in elkaar de slagingskans aanzienlijk kleiner was geweest.”