Missie en visie

Missie

Het gevoel van verbinding – dat voor ons als familiebedrijf zó belangrijk is – creëren we door de optimale balans tussen aandacht voor de opdrachtgevers en het team te realiseren. Zo houden we de lijnen kort en onze relaties lang. Onze mensen hebben de juiste kennis en kunde in huis om de relaties te ontzorgen op het complete gebied van totaaltechniek. Willen ze meer? Dan krijgen ze die kans met een ruim aanbod aan ontwikkelingsmogelijkheden. Zo blijven we een team van ambitieuze doorzetters en beschikken we over uiterste vakkennis.
Medewerkers
0 +
Jaar ervaring
0 +
Projecten
0 +

Visie

De kernwaarden van ons familiebedrijf zijn sterk verankerd. DKC Totaaltechniek heeft aandacht voor iedereen, zonder de ambities uit het oog te verliezen. Wie vooruit wil, moet verandering omarmen en durven voorop te lopen. Door ervaring op te doen in de markt en gebruik te maken van de nieuwste technieken blijven we vooruitstrevend. Wij onderscheiden ons door het sterke geloof dat veiligheid, duurzaamheid en een creatieve kijk op totaaltechniek onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Op deze manier durven wij succesvolle oplossingen te garanderen.

Klanten over
DKC Totaaltechniek

Renesas

“De samenwerking heb ik als prettig en duidelijk ervaren, ook erg fijne enthousiaste monteurs die die weten wat ze doen. Zij hebben goed rekening gehouden met onze mensen die hier intern toch met hun werzaamheden bezig waren.”

Schotpoort Nieuwegein

“DKC heeft ons vanaf kennismaking tot aan installatie uitstekend geadviseerd en ontzorgd. Ook tussentijdse aanpassingen werden snel en adequaat opgepakt. Dankzij het maatwerk van DKC kunnen wij onze opdrachtgevers voorzien van de beste koel-/vriesoplossingen.”

Swissport Schiphol

“De samenwerking is altijd goed, DKC Totaaltechniek heeft goede service en weet altijd een passende oplossing te bieden, dus kortom een goede partner.”

Chefs Culinar

“Wij zijn verheugd met de buitengewone samenwerking met DKC Totaal Techniek te belichten. Sinds het begin van onze samenwerking hebben zij zich bewezen als een uiterst competente en toegewijde partner op het gebied van installatietechniek. Wij zijn ervan overtuigd dat DKC Totaal Techniek een waardevolle partner is voor elk project en we kijken uit naar een voortzetting van onze vruchtbare samenwerking.”

Exeter Apeldoorn

“De samenwerking met DKC is fijn verlopen. Na het uitvallen van onze projectleider door ziekte werd dit snel opgevangen en is verder alles goed verlopen.”

Nutreco

“Het geleverde product is zeker in overeenstemming met onze verwachtingen. De communicatie ging goed. Je merkt dat er een brede kennis en ervaring aanwezig is. Wij geven de samenwerking een 8, bij een volgend project kiezen wij zeker weer voor DKC.”

Geodis Schiphol

“Sommigen willen dat het gebeurt, sommigen wensen dat het gebeurt, anderen zorgen ervoor dat het gebeurt. Met oog voor kwaliteit, flexibiliteit en goed teamwork, bedankt GEODIS Schiphol DKC totaaltechniek voor de realisatie van ons Pharma magazijn.”

IFF

“Termen als “openheid”, “eerlijkheid” en “transparantie” zijn de laatste jaren veelvuldig gebruikte marketingtermen. Voor dit project kan ik zeker beamen dat zonder deze enthousiaste mensen en het vertrouwen in elkaar de slagingskans aanzienlijk kleiner was geweest.”