Werkwijze

Korte lijnen en snel schakelen

De lijnen zijn kort – en de relaties lang. We werken met kleine, gespecialiseerde projectteams en afdelingen. Dit doen we niet voor niks. Door de compacte teams zijn we in staat om direct te acteren op de vraag van onze opdrachtgever. Dat geeft mooie resultaten: vandaag de dag bedienen we nog altijd opdrachtgevers die we in 1962 ook al bedienden. Over langdurige relaties gesproken…

Multidisciplinaire projectteams

Kleine teams zijn niet altijd mogelijk. Soms is een opdracht daar simpelweg te groot voor. In dat geval stellen we een projectteam samen. De verantwoordelijke projectleider schakelt dan razendsnel met de engineer, de werkvoorbereider, de tekenaar en de chefmonteur. Zo houden we de korte lijnen in stand en kunnen we efficiënt en doelgericht aan het werk. Daar plukt ook de opdrachtgever de vruchten van.

BIM: transparant ontwerp en uitvoering

Op ons kantoor zitten gedreven BIM-modelleurs. Zij zetten zich iedere dag in om projecten transparant aan te pakken. BIM is een systeem waarin alle aspecten van bouw en installatie samenkomen in één driedimensionaal model. Hierbij kun je denken aan technische berekeningen, materialen en specificaties, maar ook aan de samenwerking tussen de verschillende disciplines. Zo wordt het hele project voor iedereen helder en kunnen we snel schakelen en op een kortere termijn leveren.

Klanten over
DKC Totaaltechniek

Renesas

“De samenwerking heb ik als prettig en duidelijk ervaren, ook erg fijne enthousiaste monteurs die die weten wat ze doen. Zij hebben goed rekening gehouden met onze mensen die hier intern toch met hun werzaamheden bezig waren.”

Schotpoort Nieuwegein

“DKC heeft ons vanaf kennismaking tot aan installatie uitstekend geadviseerd en ontzorgd. Ook tussentijdse aanpassingen werden snel en adequaat opgepakt. Dankzij het maatwerk van DKC kunnen wij onze opdrachtgevers voorzien van de beste koel-/vriesoplossingen.”

Swissport Schiphol

“De samenwerking is altijd goed, DKC Totaaltechniek heeft goede service en weet altijd een passende oplossing te bieden, dus kortom een goede partner.”

Chefs Culinar

“Wij zijn verheugd met de buitengewone samenwerking met DKC Totaal Techniek te belichten. Sinds het begin van onze samenwerking hebben zij zich bewezen als een uiterst competente en toegewijde partner op het gebied van installatietechniek. Wij zijn ervan overtuigd dat DKC Totaal Techniek een waardevolle partner is voor elk project en we kijken uit naar een voortzetting van onze vruchtbare samenwerking.”

Exeter Apeldoorn

“De samenwerking met DKC is fijn verlopen. Na het uitvallen van onze projectleider door ziekte werd dit snel opgevangen en is verder alles goed verlopen.”

Nutreco

“Het geleverde product is zeker in overeenstemming met onze verwachtingen. De communicatie ging goed. Je merkt dat er een brede kennis en ervaring aanwezig is. Wij geven de samenwerking een 8, bij een volgend project kiezen wij zeker weer voor DKC.”

Geodis Schiphol

“Sommigen willen dat het gebeurt, sommigen wensen dat het gebeurt, anderen zorgen ervoor dat het gebeurt. Met oog voor kwaliteit, flexibiliteit en goed teamwork, bedankt GEODIS Schiphol DKC totaaltechniek voor de realisatie van ons Pharma magazijn.”

IFF

“Termen als “openheid”, “eerlijkheid” en “transparantie” zijn de laatste jaren veelvuldig gebruikte marketingtermen. Voor dit project kan ik zeker beamen dat zonder deze enthousiaste mensen en het vertrouwen in elkaar de slagingskans aanzienlijk kleiner was geweest.”