Frisse School Vindingrijk

Werkzaamheden

Installatietechniek

Hemelwaterafvoer

Warmteopwekking

Binnen- en buitenriolering

Koud- en warmtapwaterinstallatie

Sanitaire installatie

Koel-/verwarmingsinstallatie

Luchtbehandelingsinstallatie

CO2 regeling per lokaal

Regelinstallatie voor klimaat en sanitair

Brandbestrijdingsinstallatie

Frisse School

Een Frisse School is een schoolgebouw (basis- of voortgezet onderwijs) met een laag energieverbruik en een gezond binnenmilieu. In een Frisse School is aandacht voor energie, luchtkwaliteit, temperatuur, licht en geluid.

Omschrijving

Een geheel nieuwe school. Doel was een zo “groen” mogelijke school binnen een taakstellend budget. Hierbij is gebruik gemaakt van een ijsbuffersysteem, met een watervoorraad van 140 m3 in het terrein, absorptiepanelen op het dak en een warmtepomp.

De ventilatielucht wordt middels een kanalensysteem en een luchtbehandelingskast met warmteterugwinning naar diverse ruimten gebracht. Vloerverwarming als basisverwarming en ruimteregeling d.m.v. temperatuuropnemers en CO2 opnemers per ruimte. Vanaf de presentatie en een principe overeenkomst is in samenspraak met de overige bouwpartners nauw overleg gevoerd om tot een definitief ontwerp te komen.

Jouw project hier ook bij?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met één van onze dames van het secretariaat, waar je terecht kunt voor ál je vragen. We bespreken graag welke oplossing het beste bij je past.

Ellen van Aalst
Secretariaat

Ellen van Aalst

Secretariaat

Gerelateerde projecten

Installaties van ventilatie en luchtbehandeling en koel- en verwarmingsinstallatie